x

Poslije drame s Janjušem Majin otac se zarekao: Ne bih dozvolio da ga dovede u kuću!

Nakon burnih dešavanja u rijalitiju “Zadruga”, prije, tokom i poslije poligrafskog ispitivanja Maje Marinković, mnogo toga se promijenilo. Isplivali su na vidjelo mnogi detalji o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem koje je on pokušao da sakrije, a njen otac Radomir Taki Marinković otkrio je da je prije poligrafa morao da popije lijek za smirenje i da mu nije bilo prijatno dok je slušao najintimnije detalje Majinog i Janjuševog odnosa.

“Ja sam znao šta će da bude, nisam znao neke detalje. Malo je degutantno meni kao roditelju. NIišta me nije šokiralo, ja sam popio lijek. Oni su krivi podjednako, Janjuš je njoj davao obećanja, Maji je to prijalo, zaljubila se i vidite do čega je došlo… Neka i on ode na poligraf! Maja njemu tamo nije prva djevojka. Imao je on tamo još djevojaka, znači da je on čovjek koji voli žene! Bio je sa Ivanom Šopić, sa Anom Korać! Ja moje dijete ne podržavam što se tiče svega ovoga”, rekao je Taki i dodao da ne vjeruje da će afera njegove kćerke sa oženjenim Janjušem prerasti u vezu u spoljnjem svijetu.


On ističe da sumnja da je sve dio Markovog dogovora sa Enom, te da je Maja tu samo kolateralna šteta.

“Luna je lijepo sve rekla! Ona je prošla kroz isti pakao. Obećanja su jedno, a kad izađu napolje onda je nešto drugo. Maja će se poslije ‘Zadruge’ vratiti svom normalnom životu. Ne vjerujem da će nešto biti između Janjuša i Maje kad izađu napolje. Ja mislim da on treba pod hitno da obavi jedan ozbiljan razgovor sa svojom ženom. Navijam za to da se Janjuš pomiri sa ženom zbog djeteta. Maja je odrasla bez majke, ja sam samohrani otac, znam koliko je to teško. Nije lako sam odgajati dijete. Malo su ga ponijele emocije, mada ga ja ne opravdavam. On ima godine, znao je gdje ulazi, ja čak sumnjam da je on imao neki dogovor sa svojom suprugom. Ja u sve sumnjam.


Možda ona razmišlja u pravcu: ‘Šta mene briga što ćeš ti da se poljubiš nekoliko puta tamo s nekom djevojkom, ako ćeš da doneseš 100.000 eura da kupimo stan’. Postoji i ta mogućnost da je on sa svojom gospođom imao dogovor, znam ja kroz kakav ona pakao prolazi. Niko me nije kontaktirao od Janjuševe porodice. Ja sam svoje dijete osudio za sve što se desilo, ali i on je kriv, on je nju prvi zagrlio, inicirao je sve što se dalje dešavalo. Siguran sam da je on nju iskoristio i za plasman, on je nebitan, a Maja je bila peta prošle godine. Ušao je sa taktikom da pravi priču. On je kao kobac gledao s kojom djevojkom može da napravi priču. On ju je iskoristio, napravio je prvi korak, a sad mu je Maja kriva što je on inicirao. Moja kćerka je išla srcem, a on je trebalo da uključi razum”, izjavio je Majin otac i otkrio kako njena majka reaguje na sve ovo.


“Ona ne podržava sve ovo. Napisala mi je: ‘Ovo je katastrofa’. Ali šta da radimo, ona je naše dijete, pa izdržaćemo još malo. Nije mi lako!”, rekao je otac Marinkovićeve i otkrio kakav je njegov stav po pitanju Majine izjave da će primiti Janjuša kod sebe, ukoliko ga žena izbaci.

“Ja ne kažem da se Janjuš nije zaljubio u Maju, moguće je da se on zaljubio, moja kćerka je lijepa i atraktivna djevojka. Ja sam posumnjao da se ona zaljubila na osnovu nekih njenih postupaka i jeste se zaljubila. Pa ja ne bih dozvolio Maji da ona dovede Janjuša u kuću. Ona se zabavljala i sa fudbalerima, ali mene lično ni sa kim nije upoznala. Maja ima veliko strahopoštovanje prema meni, tako da ja mislim da nije mislila ozbiljno kada je to rekla”, završava Taki.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy