x

POTVRĐENO: Kija postala nova pjevačica Ministarki, potpisuje DUGOGODIŠNJI UGOVOR!

Pobjednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar otpočela je saradnju sa muzičkim producentima Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem, koji stoje iza benda "Ministarke", u kojem je do nedavno bila pjevačica Edita Aradinović.

- Kija je oduvijek voljela scenu i po izlasku iz rijalitija riješila je da započne muzičku karijeru, ali nije očekivala da će joj tako jaka produkcija ponuditi višegodišnji ugovor i turneju sa "Ministarkama" - otkrio je dobro obaviješteni izvor, te naveo da se Kija nije dugo razmišljala da li da pristane na ponudu poznatih muzičara.


- Istina je, snimili smo pjesmu koja će izaći za nešto više od deset dana. Kristina je super djevojka, ima odličnu energiju i vjerujem da će se publici svidjeti to što smo uradili - rekao je Filip Miletić za Alo, pa najavio da pripremaju mnogo iznenađenja:


- Što se njenog ugovora sa produkcijom "FM plej" i turneje sa "Ministarkama" tiče, još neko vrijeme ne mogu ništa zvanično da kažem. Imamo velike planove, ali tek kada svi detalji budu ugovoreni moći ću da govorim o tome.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.