x

Praktična Dacia: Jogger može da bude i kamper

Dacia je odlično obavila posao sa modelom Jogger, koji predstavlje kombinaciju karavana, krosovera i minivana. Prodaja ide odlično, a i ovaj paket bi mogao biti popularan.

Uz novi nivo InNature dolazi i set za spavanje. Sa ovom opremom, porodični automobil u tri reda postaje mali kamper, pretvarajući putnički prostor u spavaću sobu za dva minuta.

Uključujući i dušek, cijeli paket teži manje od 50 kilograma i može se ugraditi nakon uklanjanja trećeg reda sjedišta i preklapanja drugog reda.

Dušek (190x130 cm) dolazi sa sistemom kliznog kreveta, a Dacia ističe da sa postavljenim dušekom do "plafona" ostaje minimum 60 centimetara prostora za glavu, prenosi b92.

Tu su i roletne za zamračivanje, za sve prozore, kako bi se osigurala maksimalna privatnost, a opcioni dodatak je šator koji se može zakačiti na zadnji dio Joggera kada su vrata prtljažnika otvorena.

U Francuskoj, paket košta 1.490 € kada naručite novi automobil, bez obzira na nivo opreme, ili 1.790 € ako se kupuje zasebno.

Izvor: nezavisne.com

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moje ime je Naomi Samuel, želim podijeliti dobre vijesti o svom životu sa svima i onima koji trebaju pomoć u braku/vezi. Patila sam šest godina, muž me ostavio i pošao za drugom ženom samo zato što me njegova obitelj nije voljela, i zato što mu nisam mogla dati dijete, plakala sam mjesecima jer se muž razveo od mene. Na internetu sam tražio nekoga tko bi mi mogao pomoći. Upoznao sam toliko mađioničara, svi su prikupljali novac, a da mi nisu pomogli, ali 4. siječnja 2023. vidio sam internetsku donaciju dobrog mađioničara po imenu Dr. Apata. Odlučila sam mu se obratiti kada sam ga kontaktirala, rekao mi je da je moj problem riješen jer sam ga kontaktirala, rekla sam mu sve svoje probleme i obećao mi je pomoći da vratim muža. Dr apata me uputio i pokazao mi što da radim tako da slijedim sve upute i radim ono što je tražio od mene nakon tri dana rekao mi je da će me muž nazvati prije nego što zaspim taj dan i ispričati se. Kad mi je sve ispričao, nazvao me suprug i zamolio me da mu se vratim nakon godinu dana razvoda. Danas dijelim ovu poruku jer želim da svijet zna i da je to dobar posao, a također sam jako sretna što sam trudna i za one od vas kojima je potrebna pomoć, problemi na poslu ili napredovanje kontaktirajte dr. apata danas i riješite svoj problem evo e-pošte: [email protected] Ili WhatsApp / Viber s njegovim brojem telefona: (+66 81 302 8552), obećavam ti da će tvoj problem biti riješen