x

ubijedila ga da otvori dušu

Pratila Čedu Jovanovića na Mikonosu, a sada ga ugostila u emisiji: Otkrivamo sve o susretu političara i novinarke od koje strepi Srbija!

Čedomir Jovanović je po prvi put u životu i karijeri pristao da gostuje u jednoj emisiji zabavnog karaktera. U pitanju je TV format " Sceniranje" na Kurir televiziji u kojoj je lider LDP-a govorio o privatnom životu, a gotovo ni riječi o politici. Voditeljka emisije Ljiljana Stanišić u razgovoru za naš portal otkriva kako je uspjela da nekadašnjeg funkcionera ubijedi da joj otvori dušu.

- Trajalo je mjesecima. Gospodin Jovanović nikada nije pričao o privatnom životu niti je iznosio detalje. Do sada smo ga gledali u političkim emisijama, raznim debatama i čitali sve ono što ima veze sa tim. Nije bilo lako, ali uspjela sam da ga ubijedim da priča i o životu o tome kako je hodao na ivici života i smrti, i mnogim drugim škakljivim temama. Sat i po vremena je malo za takvog sagovornika.


Vi ste novinar koji je Jovanovića pratio u stopu na ostrvu Mikonos, istražujući kako se provodi i troši bogatvso na luksuznoj destinaciji, kako je reagovao kada je to saznao?

- Da je bilo koji drugi moćnik bio na njegovom mjestu vjerovatno bi se naljutio, međutim, kada sam mu otkrila da sam ja tajni agent sa Mikonosa, on mi je vjerovali ili ne rekao "Zašto mi se nisi javila da ti olakšam posao". Bila sam u šoku. Zbog raznih spekulacija o njemu sam i ja imala jedno mišljenje da je bahat, bezobrazan, da je ovakav ili onakav. To moje mišljenje je bilo utemeljeno na osnovu stavova drugih ljudi - priča Ljiljana za naš portal i dodaje:


- Posljednjih mjeseci sam imala priliku da Čedu upoznam iz pravog ugla u ličnoj komunikaciji sa njim. Uvjerila sam se da je to čovjek kojem je porodica na prvom mjestu. On je četvoro djece izveo na pravi put. To može samo pravi muškarac. Ljude treba lično upoznati da biste o njima imali stav o toj osobi. Novinar sam koji izvještava o saznanjima koje imam. Tada sam ga pratila na Mikonosu i sve što ima veze sa njim objavila. Vidjećete u emisiji ishod te potjere kaže Stanišićka.


Interesovalo nas je i da li je Jovanović uslovljavao sa pitanjima?

- Ne! Nije me ni pitao kakva su pitanja. Odgovarao je na svako. Čak je odgovorio i na neke spekulacije koje se o njemu kuju godinama. Vidjećete u nedjelju od 20 časova na Kurir televiziji.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.