x

Isplivali SKANDALOZNI DETALJI

Prevarant! Maneken napravio lažnu svadbu u Srbiji, oštetio restoran za 15.000 eura, pa pretukao mladu!

Svjetski poznati maneken Karlo Švonja i njegova novopečena žena, takođe manekenka Emilija Selaković napravili su prevaru vijeka. Njih dvoje su organizovali svadbu prethodnog vikenda u ivent centru u Beogradu, a ceh od oko 15.000 eura, kako tvrdi vlasnica firme za organizaciju vjenčanja, nisu platili.

Slučaj je prijavljen policiji, a oštećeni su podnijeli privatnu tužbu protiv mladenaca. Gala svadbena ceremonija je bila organizovana kako dolikuje, a kada je račun trebalo da se plati, manekeni su nestali bez traga. O ovome je za Kurir pričala J. B. (puno ime i prezime poznato redakciji), vlasnica firme za organizaciju vjenčanja.


- Bruka i sramota na šta su neki spremni. Radi se o osmišljenoj prevari. Oštećeni smo za preko 15.000 eura. Restoran za milion i deset hiljada dinara, fotografi i video-produkcija za 200.000 dinara, dekoracije za 60.000 dinara, mladenačka torta 70.000 dinara, pirotehnika za 50.000 dinara. Muzika je dobila samo bakšiš. Obmanuti su i ljudi koji su radili transfer jer je mladoženja iz Dalmacije, pa je organizovan prevoz od Hrvatske do Beograda i to im nije plaćeno. Vjenčanica ne da nije plaćena, nego nije ni vraćena. Za sve postoji pisani trag i ugovori, kao i računi. Slučaj je prijavljen policiji, koja je sačinila zapisnik, a podnijeli smo i tužbu protiv Švonje i njegove žene, koji su i potpisnici ugovora - priča vlasnica firme.


Prema njenim riječima, mladoženja je, navodno, nakon svadbene ceremonije pretukao mladu.

- Vjerujte da smo u šoku. Nakon svadbe mladenci i nekoliko gostiju su otišli na jedan splav, gdje su nastavili proslavu. Tamo je bio incident. Navodno je mladoženja prebio mladu, a obezbjeđenje ga je izbacilo. Mlada je otišla u nepoznatom pravcu, a mladoženja se vratio u naš objekat. Tu su oni imali svoj apartman u kom je spavala mladina majka. On je otišao u sobu i spavao, a ujutru, kada je mlada došla, saopštila je majci da se razvodi, da je sve laž i da ta svadba nije bila prava. Žena je bila u šoku, plakala je satima. Sve je bila laž da bi se izvarali narod i rodbinu za poklone, iliti koverte, ali i naša firma - završava  sagovornica.


Potvrdu  je dostavilo i Udruženje ivent industrije Srbije, koji su pozvali sve firme koje su učestvovali u realizaciji ove svadbe da im se jave kako bi formirali cijeli predmet i zaštitili svoje članove. Do Karla Švonje nismo uspjeli da dođemo, a Emilija nam je poslala poruku da će nam se javiti za sat vremena, piše Kurir.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.