x

čeka bebu

Pričalo se da su se roditelji odrekli Nadice Ademov zbog veze sa starcem: Ona ga ostavila, našla milionera i sada čeka bebu sa njim!

Pjevačica Nadica Ademov čeka prvo dijete sa svojim izabranikom, milionerom iz Njemačke. Kako je jednom prilikom ispričala pjevačica, ljubav između nje i njenog partnera se rodila prije tri godine tokom poslovnog putovanja.

Nadica već neko vrijeme uživa u vezi sa njim, a otkako su saznali da ona nosi djevojčicu, oni su beskrajno srećni.

Inače, prije ove romanse, Nadica je imala jedan buran period, i tada se spekulisalo da je se porodica odriče zbog veze sa starijim muškarcem. Nakon što je okončala vezu sa njim, uslijedila je vjeridba sa drugim dečkom, koju je ubrzo raskinula.


Mladić iz Beča je pjevačicu "Granda" vjerio na romantičan način, tako što ju je poveo na let helikopterom iz koga je zatim na livadi vidjela ogroman natpis sa pitanjem da se uda za njega. Ipak, veza je doživjela krah i Nadica je raskinula vjeridbu.

- Nisam više vjerena. Ne bih da otkrivam razloge zbog kojih smo se rastali, neka to ostane između nas. Mogu samo da kažem da je na tu odluku dosta uticala daljina - rekla je pjevačica.


Jednom prilikom je govorila i o zajedničkom životu sa starijim muzičarem Daliborom Stanojevićem, koji ima troje djece i dva braka iza sebe, a koji je čak završio i iza rešetaka. Tada se osvrnula na priče da je se porodica odrekla upravo zbog ove ljubavi.

- Istina je to što se pisalo, ali sada sam u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Sada je sve u najboljem redu - rekla je Nadica tada.

.

.

.

.

.

Izvor: Pulsonline

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.