x

Prija Danijela razvezala jezik: Veljko svako jutro pije kafu na tezgi Rodića, a evo kako se Ceca pokazala kao svekrva!

Na beogradskoj pijaci na Mirijevu porodica Rodić ima svoju tezgu na kojoj prodaju piliće. Bogdanini roditelji Bogdan i Danijela nisu baš uvijek na svojoj tezgi, ali je njihova radnica Rada Ćoso, rekla kakva su oni porodica.

"Rodići su divni ljudi, radni, vrijedni, pošteni, dobri... Samo najljepše o njima ima da kažem. Uvijek, i u svako doba, i da izađu u susret, i da pomognu, i da se nađu kada god treba", rekla je Rada koja za sestre Bogdanu, Bojanu i Natašu kaže da vrijedno rade.

"Uvijek! Ne nekada, nego uvijek. One rade svaki dan, ili su u kancelariji, ili su u razvozu, ili na pijaci u prodaji, rade non-stop", rekla je radnica.


"Bogdana ne dolazi, ona je na porodiljskom, koliko ja znam. Sigurno se vraća. Ona je htjela i sada da radi, ali hladno je, nije to baš za nju. Bolje da se čuva, nego da radi", rekla je radnica na tazgi Rodića.

Rada nam je otkrila i da su svi radnici bili pozvani na svadbeno veselje Bogdane i Veljka, ali da je ona iz privatnih razloga bila spriječena da ode.

Na susjednoj tezgi zatekli smo Maricu Vidović, koja nam je otkrila šta Bogdanina majka Danijela uz kafu priča, i da li je zadovoljna prijom Cecom i zetom Veljkom.


"Ekstra je zadovoljna i sa prijom i sa zetom, i sa komplet porodicom Ražnatović. Momak je odličan! Kad Bogdana radi, on dođe ujutru, popije sa nama kafu i ode kući", rekla je Marica.

Maricu smo pitali za Bogdaninu sestru Natašu i da li je ona u ljubavnoj vezi sa Stefanom Živojinovićem, sinom pjevačice Lepe Brene.

"To sam čula iz štampe. Ne mogu da potvrdim, jer nisam sigurna. Nešto se piše, a da li je tačno saznaćemo vrlo brzo", rekla je Marica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.