x

u par koraka

Prodajete, iznajmljujete ili kupujete objekat? "Komfor Nekretnine" je rješenje za Vas!

Agenti za nekretnine su u posljednje vrijeme postali pravi spas i osobe koje rješavaju sve za Vas neovisno da li ste kupac ili prodavac nekretnina. "Komfor Nekretnine" je agencija koja uspješno posluje u Sarajevu, a zahvaljujući kojoj ćete uštedite svoje vrijeme i nikad lakše izdati, prodati, te kupiti nekretninu. 

"Komfor Nekretnine" će pomoću savremenih metoda marketinga i prodaje ponuditi Vašu nekretninu svojim kupcima. 

Iskusni agenti su na raspolaganju tokom cijelog procesa kupoprodaje, a fokus se stavlja na:

  • zastupanje Vaših interesa u procesu pregovaranja
  • savjeti za prodaju nekretnine
  • savjet za pravni okvir kod sklapanja ugovora

Ukoliko nemate dovoljno vremena da pronađete idealan stan za život, ili pak duži vremenski period muku mučite sa prodajom objekta, "Komfor Nekretnine" su idealno rješenja za Vas. 

Vjerovatno Vam se dešavalo da nešto uživo uopšte ne izgleda kao na slikama, ili da se prodaja Vaše nekretnine razvukla i na nekoliko mjeseci?  Zato su nastale "Komfor Nekretnine" i pravo je vrijeme da zaboravite na ove neprijatne trenutke. Nema više iznenađenja jer ćete uz njihov inovativan prikaz nekretnine imati potpuni uvid u sve što vam je važno.

Inače, agencija "Komfor Nekretnine" posluje na domaćem tržištu nekretnina u BiH sa fokusom na trgovinu nekretninama u Sarajevu. Naravno, prioritet je na pružanju široke ponude nekretnina po tržišno relevantnim cijenama, kao i na visokoj profesionalnosti agenata nekretnina.

Budite uvijek u toku sa najboljom ponudom nekretnina ili ukoliko sami želite prodati svoju nekretninu, uz samo par klikova putem društvenih mreža: 

Instagram: https://www.instagram.com/komfornekretnine/

Facebook: https://www.facebook.com/komfort.nekretnine

Kontakt: +38762 25 25 25


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.