x

DONIJELI ODLUKU DA SE RAZIĐU

Progovorile komšije Karleuše i Duška: Došla je sama sa stvarima, njega ne viđamo! Pjevačica se sama uselila u novu vilu!

Pjevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić riješili su da stave tačku na svoj brak poslije 14 godina.

Par je u braku dobio dvije kćerke, a Jelena je u saopštenju navela da poslije razvoda sva zajednička imovina se vodi na njihove mezimice.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla, pa navalite.


- Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - istakla je Jelena Karleuša, koja je otkrila da se seli u novi dom i već uveliko sređuje svoje stvari.

Jelena se, naime, samo dan prije nego je potvrdila razvod, oglasila na Instagramu kako počinje da sređuje svoj garderober u novoj kući u kojoj će živjeti:


- Kao što ste primijetili, počela sam sa prebacivanjem svojih stvari u moj novi garderober, u novoj kući. Tek sam počela, ovdje će se puniti sigurno šest sedam dana. Garderober je veliki, ima super ogledala, ima super rasvjetu, ima dva kupatila, izlaz u dvorište i što je najinteresantnije ima i saunu. Ja volim to i ovdje ću se detoksirati. Obećavam da ću snimiti kako sve izgleda kada se sve završi, biće stvarno super, sada je sve u ovim kesama i u haosu - rekla je Jelena i pokazala svoj novi garderober.


Karleušine komšije otkrile su da su vidjeli pjevačicu kako prenosi stvari.

- Jelena je nedavno donosila stvari, vidjela sam je, ne bih voljela da više otkrivam, jer stvarno ne volim da se miješam. Vidjela sam da je došla sa stvarima. Pročitala sam u novinama da se razvode, jako mi je žao - rekla je starija gospođa, a gospodin koji se u tom momentu zatekao na ulici otkrio nam je da je vidio pjevačicu, ali Duška ne.

- Često viđam Jelenu, Duška nisam vidio, nisam ni znao da se razvode - rekao je gospodin.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.