x

Proljetni hit – terazzo manikir

Ako vam nedostaje inspiracije kada je ukrašavanje noktiju u pitanju, naš prijedlog za predstojeću sezonu je terrazzo manikir.

DIY nail art zaista je popularan, a terarazzo manikir zauzima jedno od centralnih mesta na mapi Instagram ideja. Savršen je način za eksperimentisanje s nijansama, šaren je, zanimljiv, a najbolje od svega je to što ga možete kreirati i sami kod kuće. Sve što vam je potrebno za ovaj poduhvat jeste nekoliko lakova za nokte u omiljenoj boji, kao i uska četkica za kreiranje detalja, u kojima je zapravo i poenta terarazzo manikira.


Kako kreirati terrazzo manikir?

Za početak, najvažnije je pažljivo naneti podlogu. Urednost i preciznost naprosto se podrazumevaju s obzirom na to da terrazzo uzorak neće u potpunosti prekriti osnovu. Nakon toga, možete nastaviti s kreiranjem uzorka po sopstvenoj želji. I manji mozaik komadi i veći, upečatljiviji oblici su u igri. Ipak, važno je da za svaku boju odabrete slične oblike i veličinu.


Počnite s jednom bojom, te iscrtajte željene oblike. Kada se oni osluše, nastavite s drugom. Nakon što se i oni osuše, pređite na „igru“ s trećom nijansom i novim oblicima. Na kraju, premažite nokte Top Coatom (završnim slojem) kako biste fiksirali boje. Gotovo! Kako vam se dopada rezultat?


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.