x

NIKO NEĆE OSTATI RAVNODUŠAN! Dva vrhunska pjevača ukrstila glasove! Slađa Parizoski i Nikola Ajdinović snimili duetsku pjesmu!

Slađa Parizoski (ex Zubčević) skrenula je pažnju na sebe učešće u “Zvezdama Granda”, a svima je odmah bilo jasno da se radi o vanprosečnom talentu.

 Jelena Karleuša je posebno bila oduševljena Slađinim pevanjem, pa je zanemarila I koji kilogram više, zbog kog svakog takmičara kritikuje.

Međutim, Slađinim talentom nije bila oduševljena samo nacija I Karleuša, nego I mnoge kolege, a jedan od njih je I Nikola Ajdinović, koji je Slađi, kada ju je čuo prvi put uživo, rekao:

"Bogu hvala da neko peva tako i da ima takvu emociju. Obećavam ti, da ćemo nas dvoje snimiti duet, jer ti vrediš i trebaš da ideš visoko. Sve što mogu ja ću ti pomoći na tom putu".

A onda je Slađa to ozbiljno shvatila I potrudila se da nađe pravu pesmu, koja odgovara I Nikoli I njoj.

Danas vam predstavljaju dusžetsku pesmu pod nazivom "Niko kao mi", za kojuje tekst napisao Igor Jotić, dok aranžman potpisuje velemajstor u svom poslu Nenad Nikolić Patalo.

Spot je sniman u Beču, u maju mesecu prošle godine, u saradnji sa produkcijom “Hit radio uživo” a pesma je, iz nekih čudnih razloga čekala na objavljivanje.

Kako izgleda kada dva vrhunska pevača ukrste glasove I da li je vredelo čekati nekoliko meseci na objavu, poslušajte u nastavku.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.