x

u komšiluku bivšeg muža

Prva fotografija iz novog doma Emine Jahović: Sa terase vidi Mustafu i njegovu novu ženu! (Foto)

Dom Emine Jahović odnedavno se nalazi na novoj adresi nakon što je riješila da sinove Jamana i Javuza približi njihovom ocu Mustafi Sandalu koji već dugo tvrdi da je u toliko lošim finansijskim uslovima da ne može da isplaćuje njihovu alimentaciju.

Riješila je da se u to uvjeri iz prve ruke nakon što se turski pjevač nehajno hvalio višestrukim skupocjenim proslavama ovogodišnjeg vjenčanja sa novom suprugom Melis Sutšurup.

Sada pokazuje da se nije šalila, pa se zaista uselila u istu ulicu u kojoj stanuje njen bivši muž. Dom Emine Jahović odiše luksuzom ali ona za sada bira da se time ne hvali previše već je za prvu fotografiju koje je podijelila sa pratiocima na društvenim mrežama odabrala pogled sa njenog novog balkona. Tako je i nazvala sliku koju je okačila a na kojoj je prizor zaista lijep, jer je uhvatila duplu dugu, rijetku pojavu na nebu.


Dom Emine Jahović mogao bi zbog toga da joj odmah postane i taličan, te da se tu najzad skrasi nakon turbulentnog perioda ali to bi podrazumijevalo da će dugo biti praktično prva komšinica sa Sandalom s kojim već neko vrijeme nije u dobrim odnosima iz pomenutih razloga.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.