x

šok

Prva ispovijest Mikinog i Gibinog brata: Prvi sam otkrio da vole da se oblače kao žene! A tek šta sam im sve našao u sobi...

Prilikom posjete Radetu i Radi Vasić u selu Mala Plana kod Prokuplja, u njihovoj porodičnoj kući sreli smo i Mikinog i Gibinog rođenog brata, koji se do sada nije oglašavao u medijima, piše Kurir.

Brat je za Kurir iznio svoju stranu priče, te je otkrio da je upravo on bio taj koji je otkrio da njegova braća više naginju ženskom spolu, o čemu je odmah obavijestio svoje roditelje.

- Mnogo sam se protivio, meni je to bilo užasno i nenormalno. Pokušao sam da pričam sa njima o tome i da ih odgovorim, ali one to nisu htjele. Vidio sam da to nešto nije u redu. Kad su već napunile 16-17 godina, vidio sam da je to postalo ozbiljno.


- Otac i majka su im branili, nisu mi vjerovali da su čudni i kad sam im rekao šta sam vidio... Ulazio sam im u sobu kad nisu bili tu i imao sam svašta da vidim tamo: i ženske kose i nokte, haljine. Oblačile su se tajno, našao sam im i slike. Poslije su se pravdale majci da je to sve od njihove sestre, a ne njihovo. Meni to nikad nisu htjele da priznaju direktno - ispričao je prilično stidljivo brat Ivane i Ane, koji je sada u dobrim odnosima sa njima.


Podsjetimo, Rada je ispričala da partneri Ane i Ivane i dalje ne znaju da su oni promijenili spol, te da se plaši da oni to ne saznaju iz medije i da se zbog toga ne razvedu od njihovih kćerki.

- Obe imaju partnere. Ivana se udala za biznismena, on je stariji. Ima oko 40 godina. Ana ima dečka, sad žive zajedno. On je auto-mehaničar u "Mercedesu". Isto su godište. Njega nismo upoznale, samo preko video-poziva. Ana hoće da vidi kako je kad žive zajedno, ako to uspije, oni će se vjenčati. Pokazaću vam zeta, ali nemojte da mu pokažete baš cijelo lice. Neko će vidjeti u Njemačkoj, pa će mu pokazati. Belaj bi nastao. On malo razumije srpski, ali tamo ima puno naših, to će se brzo saznati. Samo mi fali da se razvedu zbog mene. On ne zna da je Ivana bila muškarac i da je promijenila spol. To mu nikad nije rekla. Otkad su se oni upoznali, moja ćera je žena i ima v.ginu. Nije mu palo na pamet da je bila muško. Isti je slučaj i sa Anom. Eto, to je glavni razlog - priznala je Rada.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.