x

Prva slika iz Niša! Miljana izbezumljena izašla na kapiju nakon što ju je sestra nekoliko minuta dozivala da joj otvori! (FOTO)

Miljana Kulić nalazi se u kući u Nišu, ali se, kao i njena majka Marija koja je takođe napustila Zadrugu, krije iza zidina kuće i visoke kapije.

Međutim, u jednom momentu, kada je izašla u dvorište novinari Telegrafa su uspjeli kroz kapiju da fotografišu Miljanu, ali još uvijek nije poznato da li je Lazar Čolić Zola kod nje u kući, ili boravi na nekom drugom mjestu.

Miljanina sestra taksijem se dovezla do kuće, a na kapiji je više puta dozivala Miljanu.

Kada je nakon nekoliko minuta izašla uspjeli su da je uhvate, a kako se da primijetiti na slici Kulićeva izgleda vidno otečeno.


Foto: Telegraf.rs

U jednom momentu, prije nego što smo uspjeli da slikamo Miljanu, njena majka Marija samo je ruku proturila mimo kapije kako bi izvula poštu, a na naše pitanje da li možemo da popričamo rekla je da "nema o čemu da priča", prenosi Telegraf.rs.

Potom se začuo bebin plač.


Podsjetimo, Marija je Zadrugu napustila kako bi unuka odvela u Niš, pošto ga je njena kćerka prilikom bega iz Zadruge ostavila u rijalitiju.


Za razliku od Miljane, njena majka Marija može da se vrati u rijaliti i nastavi sa učešćem.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.