x

prvi susret oči u oči

Prvi susret nakon svađe: Aca Lukas otkrio šta je poručio Jeleni Karleuši!

Folk pjevač Aca Lukas je održao koncert u Novom Bečeju, u sklopu "Velikogospojinskih dana". Mnogobrojna publika pjevala je sa njim u glas gotovo svaki hit, a nakon dva sata programa, nastup je završen spektakularnim vatrometom.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel/Telegraf.rs

Nakon što je sišao sa bine, Lukas je podijelio prvi utisak o koncertu, za koji ističe da je jedan od najboljih u njegovoj dugogodišnjoj karijeri.

- Bilo je fenomenalno, publika je bila za čistu desetku. Mogao bih da pjevam još 22 sata kad je ovako dobra atmosfera. Ovaj koncert u Novom Bečeju i prošli, mogu da stavim u dvadesetak najboljih koncerata u mojoj karijeri, a imam baš dugačku karijeru (smijeh). To je strašno visok rejting, imao sam i Marakane, arene, sajmove... Volio bih da dođem ovdje još jednom - rekao je pjevač.


 Foto: ATA Images/Antonio Ahel/Telegraf.rs

Prije Ace, nastupila je Jelena Karleuša, sa kojom je Lukas nedavno imao manju svađu. Nije nam promakao njihov susret, o kome se danas dosta priča.

Pitali smo pjevača da nam otkrije kako je protekao njihov razgovor.


- Nismo se mi ni posvađali, samo smo se sporečkali. Drugo je kad se posvađaš, drugo je kad se sporečkaš. Jelena i ja smo uvijek bili dobri i ostali. Ja sam je pozdravio, čestitao sam joj na odličnom nastupu i na novom albumu. Nisam čuo sve pjesme, ali ono što sam čuo mi se dopada, odlično je. Čuo sam da je izvela moju pjesmu "Bajpas", igrom slučaja sam došao prije nego što je ona počela, tako da sam odslušao cijeli njen nastup, moram da priznam da sam, da ne kažem fasciniran, ali jako prijatno iznenađen. Zaista je odradila fenomenalno, energija je gruvala. Nisam slušao ranije njen nastup, baš je odradila za moj ukus - otkrio je Aca Lukas.


Nije promaklo da je Karleuša izvela i njihovu duetsku pjesmu "Bankina", a da je Aca ovog puta nije uvrstio u svoj repertoar, pitali smo ga zbog čega.

- Izvodio sam je ranije, pa sam posljednjih dana stao. Ne zbog nje i sporečkanja, nego se tako zadesilo. Čuo sam da je ona izvela, sjajna je pjesma - rekao je folker.

.

.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: ATA Images/Antonio Ahel/Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.