x

Pukla rijaliti gej ljubav: Matora i Sanja digle cimere i obezbjeđenje na noge, od svađe se tresla Bijela kuća! (VIDEO)

Milan Milošević je napustio Bijelu kuću i za sobom ostavio poljuljan odnos Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Veza njih dvije je na velikom testu. Razloga je mnogo, od Matorinog poljupca sa Lunom, do Sanjine izjave da je sanjala leptiriće u stomaku jer ih navodno ne osjeća pored Jovane.


Matora se trudila da ne nervira već iznerviranu Sanju pa je samo pitala da li će ona spavati u njihovom krevetu. Ova je međutim već dogovorila da spava sa Minom Vrbaški. U kupatilu su su susrele i tu je nastala prava drama.

- Nemoj da mi glumiš ludilo i da me udaraš. Nikakvu ja vodenicu ne okrećem. Pitala sam te da li spavaš kod mene. Te fore i te gluposti, mene nemoj da lažeš. Samo sam te nazvala seljančurom - govorila je Jovana dok je crvenila u licu od bijesa.


- Ja te molim da me ostaviš na miru. Ne možeš da me zoveš seljančurom. Glumiš ludilo, spavaću kod Mine, šta je problem - vikala je Sanja, a onda je Matora izustila sljedeće riječi:

- Ja sam htjela da spustimo loptu. O čemu ti pričaš. Šta sam ti loše rekla. Sram te bilo. Lažeš tu, uopšte te nisam uvrijedila. Guraš me ovdje, alo - govorila je Matora iznervirana.


- Ne, ja sam. Ne zaslužuješ da spavam pored tebe, nakon onoga što si mi uradila i rekla - rekla je Stankovićeva, pa napustila spavaću sobu.

U spavaćoj sobi pored Matore koja je ostala sama na svom krevetu bila je Zorica Marković kojoj se Tomićeva žalila. Razgovor su nastavile u garderoberu, pa im se pridružila Suzana Perović.

- Ona hoće da ja ovdje izubijam nekog, da je vrijeđam. Zbog moje majke prvo neću da se bijem sa njom ovdje. Treba da pričamo normalno i kraj. Neću da me muči više ovdje - pričala je Matora Zorici.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.