x

Pun mi k.... više! Zbog Ane kćerku nisam vidio 2 mjeseca! Darko Lazić bez dlake osuo paljbu po Sevićki, a onda otkrio da mu je život bio ugrožen zbog noge!

Darko Lazić kaže da mu bivša žena Ana Sević brani da viđa kćerku Lorenu. Folk pjevač tvrdi da je Sevićeva njihovu nasljednicu namjerno odvela na dva mjeseca u Budvu, samo da on ne bi mogao da provodi vrijeme sa njom. Lazić se mnogo iznervirao kada je nedavno pročitao da njegova bivša draga po novinama izjavljuje kako je on sam kriv za loš odnos sa nasljednicom.

"Ma šta priča ona? Pa nisam ja odveo ćerku na dva mjeseca na more, nego ona", rekao je Darko.

Kako komentarišeš to što je Ana rekla da Lorena ne smije da trpi što ima neodgovornog oca?

Jeste, bitno da je očuh odgovoran!

Je l' provjeravaš kako se Anin dečko Danijel Nedeljković ponaša prema Loreni?

- Bilo bi mu najbolje da bude dobar. Za sada jeste, mislim da je sve super. Dokle god je on dobar prema mom djetetu, biću i ja prema njemu.

Da li si se uželio kćerke?

Kako nisam, pa nisam je vidio dva mjeseca. Ne bih mnogo pričao o tome, jer na kraju ja ispadnem babaroga koja sve zas.re. Ali mislim da ljudi odlično vide u kome je zapravo problem.


Ali ti si dao saglasnost Ani da Lorenu odvede u Crnu Goru...

Jesam, ali ona nije ispoštovala dogovor. Trebalo je kraće da ostane na moru, a ne čitava dva mjeseca. Neću da pravim scene od toga. Vjerujem da će na kraju sve doći na svoje. Sada mi je sve svježe i razvod i bijesan sam na sve. Za jedno dvije-tri godine ćemo Ana, njen dečko, moja Marina i ja zajedno sjediti i piti kafu. Normalno je da u početku bude tenzije, tvrdoglavosti i sujete.

Hoćete li ti i Marina otputovati negdje sa sinom Aleksejem, kao što je Ana sa Danijelom i Lorenom?

Ne, beba ima tek mjesec dana. Dosta putujem zbog posla, a porodično ćemo negdje otići tek poslije Nove godine.

Osim posla, okupiran si i kućom koju gradiš u rodnom Brestaču. Kako teku radovi?

- Dosta toga smo završili, mada, ka da gradiš, tome nikad kraja. Nadam se da će biti sve gotovo do sljedeće godine. Ove nema šanse.

Zašto?

Nemam vremena. Puno radin imam posla preko glave. Ali priznajem da sam jedva dočekao da ponovo počnem da pjevam.


S obzirom na to da se i dalje oporavljaš od saobraćajke, kako izdržavaš?

- Imam barsku stolicu, sjedim i pjevam. Nastupi idu nikad bolje i srećan sam zbog toga. Gdje god da se pojavim, obaram rekorde.

Imaš li sada neke bolove?

- Imam u kuku, ali to je zbog kilaže. Zadnji put kada sam se merio imao sam 120 kilograma, ali to je bilo davno. Sada ne znam, ne smijem da stanem na vagu, jer se samo nerviram. Bio sam puniji i prije nesreće, samo mi tada to nije bio problem jer sam imao svoj kuk, a ovom vještačkom kilaža definitivno smeta. Pući će mi kuk ako nastavim da se gojim.

Pa što ne smršaš, ako će ti to olakšati funkcionisanje na dnevnom nivou?

Brate, mnogo volim da jedem, jednostavno ne mogu da smršam, a moram zbog kuka. Zato planiram da smanjim želudac! Raspitao sam se o toj operaciji i uskoro ću morati da odem pod nož.

Ljekari se hvataju za glavu kada na kontrolu dođeš bez štaka, pomoću kojih moraš da hodaš. Kažu da si svojeglav, nepopravljivi da tjeraš po svom.

Tjeram po svom, jer mi je pun ku*ac više da hodam sa štakama. To nisam ja. Htio sam da bacim štake. Ide mi super i biće mi sve bolje. Svakog dana mi ide bolje nego prethodnog. I to kažu i doktori. Čovjek koji je mene operisao mi je rekao: ,Svaka ti čast." On najbolje zna, da moram da hodam sa štakama, on bi mi rekao i ja bih ga poslušao. Sve ostalo me ne zanima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.