x

baksuz

Rada Manojlović napravila haos na aerodromu: Pjevačicu opet potjerao maler, evo zbog čega je doživjela ogroman stres!

Rada Manojlović napravila je skandal prošlog vikenda, kad joj je na beogradskom aerodromu izgubljen kofer.

Pjevačica je nakon tezge u inostranstvu sletjela na beogradski aerodrom, gdje je poslije kraće pauze trebalo da sjedne na novi let. Međutim, kada je otišla po svoje kofere, u kojima se nalazila njena garderoba i šminka za nastup, poslije dužeg čekanja shvatila je da su joj stvari izgubljene, pa je doživjela stres.


- Rada je poludjela kada je shvatila da su joj stvari izgubljene. Bila je na ivici histerije i plača. Trebalo je samo da uzme kofere i da ide dalje da se čekira, jer ju je to veče čekao novi nastup. Nije imala ništa od stvari - ni haljinu, šminku, cipele, ništa. Bukvalno samo trenerku koju je imala na sebi - priča naš izvor, pa nastavlja:


- Kako na aerodromu nisu mogli da joj pomognu, Rada je počela da viče, jako je bila nervozna. U jednom trenutku izašla je iz aerodromske zgrade i uputila se ka taksijima. Htjela je da odmah ode do stana kako bi uzela neophodne stvari, pa da se vrati na aerodrom, ali to jednostavno nije bilo moguće zbog malo vremena. Kada je shvatila da od toga nema ništa, onako nervozna i neispavana, bez trunke šminke, pokunjeno je otišla na šalter za ček in, odakle se uputila ka pasoškoj kontroli - završava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.