x

Rada otkriva: Ova pjevačica mi je rasturila vezu sa Harisom! Zbog nje sam na lijekovima i plačem danima!

Rada Manojlović preživjela je pravu agoniju kada su njenog dečka Harisa Berkovića "napadale" njene koleginice. Na početku veze sa Harisom, Rada je imala problem sa pjevačicom, koja se svim silama trudila da ga osvoji.

"Preživjela sam pakao na samom početku naše veze. Bilo je to tek kada smo krenuli da se zabavljamo. Sjedili smo na ručku kada je jedna jako poznata pjevačica počela da mu šalje poruke, između ostalog i donji veš na slikama i neke neumjesne poruke. Odmah ju je pozvao da joj kaže da to više ne radi i da je u ozbiljnoj vezi. Ali nakon nekoliko dana ona je nastavila po svome", rekla je Rada, piše "Scandal" i dodala:


"Nisam mogla da vjerujem dokle ide ženska zloba i na šta je sve spremna. Plakala sam danima i bila na lijekovima, jer sam mislila da joj Haris daje povoda, ali zaista nije. Uvjerio me je u to. Taj ološ ne želim više da vidim! Ne bih da otkrijem koja je osoba u pitanju, reći ću samo da je mlađa i da je i te kako poznata, pjevamo istu vrstu muzike. Često mijenja boju kose, a ja joj želim sve najbolje i da nađe sreću u ljubavi."

Za Harisa su mnogi pričali da je kockar, a da Rada vraća njegove dugove.

"I to sam čula, o tome se pričalo prošle godine. To, naravno, nije istina, ali kao što rekoh, ne mogu da reagujem dok ne ispitam ko je i dok se ne uvjerim 100 posto ko to plasira i kome. Moram da budem sigurna da bih mogla da napadnem nekoga", izjavila je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.