x

spomenula i cjenovnik

Radini snimci završili na sajtu za odrasle: Nikom ne branim da gleda! A dobro znamo čime se pjevačice bave i ko ima cjenovnik!

Pjevačica Rada Manojlović prošle nedjelje je završila u svim medijima, jer su se njeni snimci našli na sajtu za odrasle.

Snimci su nastali na jednom nastupu, a o čitavoj situaciji, Rada je otvorila dušu i otkrila kako se zapravo osjeća zbog čitave te priče:

"Nikome ne mogu da zabranim da gleda moje slike ili snimke, jer su definitivno javne i svi imaju pristup. Ono što meni iskreno smeta, jeste tendenciozno pisanje pojedinih medija i izdvajanje konkretno mene i mog imena, u moru drugih pjevačica, čije su slike i snimci sa nastupa, takođe završile na tim raznim sajtovima", rekla je Rada i dodala:


"Estrada je malo selo u kome se svi savršeno dobro znamo, i vi mediji vrlo dobro znate koje se pjevačice čime bave, zato ne mogu da shvatim, zašto mediji stvari ne nazivaju pravim imenom i zašto se zaista ne piše ono što se zna, a sa druge strane, zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od rijetko čistih osoba".

Ona je dodala i da joj cijela situacija postaje smiješna:


"Najlakše je ići linijom manjeg otpora zbog minića, a žmure na konkretne cijene izvjesnim "katalozima" i "rane radove" mojih pojedinih koleginica. Riječ "p..no" ne ide uz moje ime, a pogotovo ne u poređenju sa onim koji to zapravo rade, koje imaju ili su imale cijenu i vi to dobro znate. Eto, jedino što mi smeta je licemjerstvo i kukavičluk pojedinih medija".

.

.

.

.

.

.


Izvor: Novosti

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.