x

RADNICI TRIVIĆEVE KOMPANIJE: “GLUPO JE DA ZBOG BUDALAŠTINE JEDNOG ČOVJEKA SVI BUDEMO NA GUBITKU”

Na policama trgovačkog lanca “Bingo” nema torti i kolača “Manja”, niti drugih proizvoda banjalučkog “Krajina klasa”, kompanije čiji je vlasnik predsjednik Unije polodavaca RS Saša Trivić.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Trivić nije želio da komentariše ovu odluku svojih dugogodišnjih poslovnih partnera, kao ni procjene pojedinih federalnih medija da je samo kratkoročna šteta, ona zbog povlačenja iz prodaje proizvoda sa kratkim rokom trajanja, veća od 100.000 KM.

NAJČITANIJA VIJEST:

NE IDE DA OVO NOSI PRIJA UZ “DAM, DAM, DAM”: JK ponovo potkačila Aleksandru, pa otkrila sve o pištoljima u Areni!

– Hvala vam na prilici, ali ne bih da komentarišem.

Neću davati nikakve izjave – rekao je Saša Trivić za Srpskainfo.

Mnoge je iznenadilo što je Trivić odlučio da zaćuti i da “ne komentariše situaciju”, jer se sve zakuvalo upravo zbog njegovog komentara na jednoj društvenoj mreži.

Podsjećamo, prije nekoliko dana, u raspravi o izborima u Srbiji, jedan od komentatora Triviću je poručio:

„Da li to hoćete da u Srbiji pravite novu Srebrenicu, e pa nećete moći“, na što mu je Trivić uzvratio:

„U Srebrenici smo trenirali za vas, spremite se.“

Nakon toga se podigla velika prašina, pogotovo u Federaciji BiH, i mnogi su pozvali na bojkot Trivićevih proizvoda.

Menadžment trgovačkog lanca “Bingo se promptno povinovao raspoloženju širokih narodnih masa, pa je od petka počelo povlačenje proizvoda “Krajina klasa” iz njihovih objekata.

Ni iz “Binga” se ovim povodom nisu oglašavali, niti su proteklih dana odgovarali na pitanja novinara.

Nezvanično, Saša Trivić se pokajao, a da li će najveći trgovački lanac iz BiH prihvatiti njegovo pokajanje ostaje da se vidi.


U krugovima oba preduzeća kolaju i priče da je povlačenje proizvoda “Krajina klasa” sa “Bingovih” polica rezultat nagodbe.

Navodno, partneri su se dogovorili da se to uradi dok se strasti ne smire, a da će kasnije, postepeno i u tišini poslastice i pekarski proizvodi iz Trivićeve firme biti vraćeni u prodaju.


-Biznis je biznis, glupo je da zbog gluposti i budalaštine jednog čovjeka svi budemo na gubitku – rekao je sagovornik Srpskainfo, upućen u situaciju, koji je želio da ostane anoniman.

Jedna od verzija priče koje kolaju i u “Bingu” i u “Krajina klasu”, jeste da su Trivićeve torte i kifle povučene s polica, kako trgovci ne bi imali problema sa nezadovoljnim potrošačima.

NAJČITANIJA VIJEST:

Paris Hilton pozirala s porodicom, njen sin opet postao meta užasnih komentara

-Ta priča o povlačenju zarad interesa radnika zvuči prilično neuvjerljivo, ako znamo da se ni jedna ni druga kompanija nisu proslavile poštivanjem radničkih prava – kaže sagovornik Srpskainfo.


Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

crna-hronika.info

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.