x

odustao od gradnje

Rasta uložio u kuću 120.000 eura i ostavio je da propada: Obustavio radove na selu! Evo šta kažu komšije kad su ga zadnji put vidjele!

Stefan Đurić Rasta po svemu sudeći nema namjeru da nastavi s radovima na kući u Velikom Mokrom Lugu koju je sagradio prije tri godine i u koju je planirao da se preseli s bivšom suprugom Anom Nikolić i njihovom kćerkom Tarom.

Radovi na kući su počeli prije više od tri godine, ali čim su krenule nesuglasice u braku, reper je sve obustavio. Vila je bila dopola izgrađena, s postavljenim PVC prozorima i poluozidanom fontanom u drugom dijelu dvorišta. Takvo stanje je i sada, što znači da Rasta nema namjeru da se tamo preseli sam.


Foto: Kurir

Ekipa Kurira obišla je jučer kraj u kom je reper investirao do sada oko 120.000 eura i porazgovarali su sa sugrađanima:

- Rastu nismo odavno vidjeli. Sigurno dvije-tri godine. Radovi stoje. Trava raste jer je sad proljeće, a to niko oko kuće ne odražava. Ako je lokalnom mještanima potrebna trava za stoku, oni pokose i kod njega, ali to još uvijek nije urađeno. Bili su neki ljudi, gledali kuću, ali to je sve - kaže komšija koji sa porodicom živi u blizini, a kojeg smo sreli u ulici koja vodi do Đurićeve kuće, piše Kurir.


Foto: Kurir

Đurić ne haje za to što mu propada investicija, on je kupio stan na Vračaru, u kom boravi.

- Rasti taj novac nije važan. Želio je da ispuni Ani želju da živi u velikoj kući. Tu nedovršenu kuću možda će prodati. Zasad sve stoji onako kako je bilo i prije godinu i po dana - dodao je izvor.

Kuća zaista izgleda kao i ranije, a polako je počela i da propada usljed vremenskih prilika i neodržavanja. Mjesto namijenjeno za bazen i fontanu je zaraslo u korov, a majstora nema ni na vidiku.


Nikolićeva je, poslije udaje za Rastu, izjavila da ima želju da se preseli na Avalu, gdje je mnogo mirnije nego u centru grada, kao i da će njih dvoje graditi kuću iz početka.

- Nećemo kupovati kuću u centru grada, to će prije biti kod Avale. Vidjeli smo neke lijepe placeve i gradićemo kuću od početka. Kad se odselimo, rijetko ću dolaziti u grad. Blizu mi je auto-put, što znači aerodrom-kuća i to je to - izjavila je Nikolićeva jednom prilikom.

Očigledno da nisu uspjeli da pazare plac na Avali, pa su kupili u Velikom Mokrom Lugu Lugu, gdje je takođe auto-put u blizini.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.