x

kad prije

Rastali se Anastasija i Gudelj: Svako svojim putem!

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja počela je intenzivno, pa je pjevačica dosta vremena provodila kod njega u Španiji.

Na Instagramu je takođe osvanuo snimak Anastasije koja se smije i drži prskalicu, dok je Gudelj čvrsto grli, zbog čega nam se činilo da je između poznatog para sve u najboljem redu.

Druženje su nastavili u Srbiji, kada je Gudelj došao kako bi bio prisutan na rođendanu Anastasije Ražnatović.

- Sjajno je proteklo upoznavanje. Stvarno ne znam da vam dam odgovor na ta vaša pitanja. Nemanja je napravio jedan gest sinoć i izazvao mi suze na oči, ali ja o tome neću da pričam. Nije je vjerio, juuu - pričala je Ceca o prvom utisku kada je vidjela zeta uoči rođendana svoje zaljubljene kćerke.


I dok su pristizali gosti, konačno je stigao i onaj najočekivaniji - Nemanja Gudelj.

On je pristigao u luksuznom automobilu, a na faci mu se jasno vidio bijes i nervoza.

Ipak, za sve postoji opravdanje, a vjerujemo da je razlog tome ogromna ekipa medija koja je opkolila njegov auto i nije dozvolila da izađu prohodno.


On je tada nervozno i telefonirao, ali je na kraju izašao i korektno ispozirao svakom paparacu.

Novi dečko Anastasije Ražnatović, Nemanja Gudelj doveo je iz Španije u Beograd ličnog vozača tada.

Fudbaler Sevilje nigdje ne ide bez svog najboljeg prijatelja i šofera Raška, koji ga vozika kada je u Španiji, ali i sada kada je u Beogradu.


Nemanja Gudelj je došao u srpsku prijestonicu da bi zajedno sa pjevačicom Anastasijom Ražnatović proslavio njen rođendan. Dok je bio ovdje, koristili su svaki momenat da budu zajedno, obilaze prijestoničke restorane, a njega svuda vozi lični vozač.

- Nemanja voli da može potpuno da se opusti kada izlazi u grad. Ne želi da razmišlja o parkingu, gužvi i haosu u saobraćaju, već se totalno uživa. Od tačke A do tačke B ga vozi njegov Raško. On brine o Nemanjinoj bezbijednosti u saobraćaju i kada je u Sevilji - kaže izvor jednog medija.


Kako navodi sagovornik Raško je Gudelju više od vozača:

- Nemanja mu mnogo vjeruje. Svuda ide sa njim. Ne sjedi u kolima i ne čeka Gudelja dok je u provodu, već se zajedno provode, zabavljaju. Bili su sada zajedno i u jednom prijestoničkom klubu. Kada je Anastasija bila u Sevilji bio joj je na raspolaganju i baš su se zbiližili - prenosi izvor.

Gudelj je svom vozaču čak posvetio i tetovažu. On je na ruci istetovirao njegovo ime, a isto je učinio i njegov rođeni brat Dragi Gudelj, te je očigledno riječ o velikom porodičnom prijateljstvu.


Ipak, ma koliko im lijepo bilo zajedno - rastali su se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, jer mladog fudbalera put zove na sasvim drugu stranu.

Iako nerado iz zagrljaja svoje ljepše polovine Nemanja je morao da otputuje u Švedsku, kako bi sa srpskom reprezentaciom odigrao utakmicu.

Rastanak im je oboma teško pao, ali Anastasija nije propustila da isprati utakmicu i srčano navija za svog dečka, čekajući da se ponovo vrati u njen zagrljaj.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.