x

Rat bivših supružnika! Kiju napušta menadžer zbog Slobe: Udarila si na moj posao!

Kristina Kija Kockar, koja je nakon "Zadruge 1" otpočela muzičku karijeru, ostaje bez menadžera zbog svađe sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem. Kako Srpski telegraf saznaje, Kockarevoj je menadžer Goran Lečić, koji zastupa i nju i Slobu, prije nekoliko dana rekao da više ne želi da joj ugovara tezge zbog svega što je javno napisala o Slobi, čime je udarila ne samo na posao bivšeg muža nego i na njegov. 

Prema tvrdnjama upućenih, Goran već duže vrijeme ima nesuglasice sa Kijom, ali su zbog posljednje svađom sa Slobom one eskalirale.

- Goranu se vlasnici diskoteka već duže vrijeme žale na rad sa Kijom. Pored toga što je interesovanje za njene nastupe sve slabije, oni imaju zamjerku i na kvalitet nastupa, pa i na njeno ponašanje. Tvrde da bukvalno dođe, otpjeva pola na plejbek i ode, a u međuvremenu ima zahtjeve kao Madona. Traži voće u bekstejdžu, uvijek joj nešto smeta i zahtijeva najskuplje hotele u mjestu gdje nastupa, zbog čega gazde prilično negoduju - govori dobro obaviješten izvor i nastavlja:


- Nedavno je ostala i bez benda, pa sad njen nastup na bini izgleda prilično skromno. Na sve to, Kija je nedavno iznijela strašne optužbe na Slobin račun. čime je direktno udarila na posao menadžera Gorana Lečića Leke jer on sarađuje i sa Slobodanom. To je bila kap koja je prelila čašu i Goran je pozvao da joj kaže da će do kraja odraditi zajedno zakazane tezge i da ne planira više da je zastupa.


Kako dalje izvor navodi, Kija je rekla da je ne zanima jer i ovako iza nje stoji "FM Play", koji joj radi pjesme, te da će oni to riješiti, a da ona neće dozvoliti nikom da je ućutkuje i ucjenjuje. Da je Lečić riješen da više ne sarađuje sa Kockarevom, govori i činjenica da je to rekao u lajv uključenju na Instagramu, što su vidjeli Kijini brojni fanovi.


- Prekidam saradnju sa Kijom Kockar. Uskoro više nećemo raditi zajedno - rekao je Leka, ali i pored zahtjeva brojnih Kijinih ljubitelja, nije otkrio razlog.


Ipak, samo dan kasnije, kada smo ga pozvali, Lečić je promijenio ploču i rekao kako i dalje planira da sarađuje sa Kijom, koja je u međuvremenu obrisala sve objave u kojima vrijeđa muža.

- Nismo se čuli dan, dva, mislim, ali to ne znači da ne sarađujemo. I dalje radimo, ne znam odakle vam to - čudio se Lečić, kao da prethodno javno nije rekao da je naumio da otkači Kiju.

Podsjećanja radi, Kristina Kija Kockar nedavno je na Instagram profilu otkrila da Radanović pljuje Cecu i njenu djecu, a javno iznosi hvalospjeve, kao i ostali prljav veš iz života pjevača nakon što je on okačio sliku zmije i aludirao na Kijinu majku napisavši iznad njene glave tašta. To je podstaklo Lečića da stane u Radanovićevu odbranu tako što je objavio prekid saradnje sa Kijom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.