x

bili smo na času kod đorđa

Red i rad u Sarajevu: Đorđe David postrojio kandidate Zvezda Granda! (Foto) 

Muzičko takmičenje Zvezde Granda se zahuktava i situacija je iz subote u subotu sve napetija. Kandidati vrijedno rade na svojim nastupima zajedno sa mentorima, a jednom takvom "predavanju" prisustvovala je ekipa Ekskluziva.ba portala.

Već sada se može reći kako su takmičari Zvezda Granda na korak do finala. Konkurencija je velika, a u moru pjevačkih talenata se valja izdvojiti i predstaviti u što boljem svjetlu. U tome im veliku potporu pružaju njihovi mentori. Đorđe David je prije par dana doputovao iz Beograda za Sarajevo gdje je sa svojim kandidatima iz BiH spremao buduće nastupe. 


Iako se većina mentora i takmičara opredijelila za online rad, Đorđu Davidu je jako bitno da ih spremi što bolje, pa mu nije teško preći duge kilometre, kako bi radio sa svojim takmičarima. U jednom hotelu u Sarajevu smo prisustvovali pripremi kandidata, kojima je roker dao zlata vrijedne savjete. 


Đorđe je sa svojim "đacima" spremio naredne nastupe, a svi oni su spremni dati svoj maksimum i pokušati se izboriti za naredni krug takmičenja. Uzimajući u obzir da će se iz emisije u emisiju drastično smanjivati broj onih koji opstaju, onda je sasvim jasno zašto je Đorđe David prevalio toliki put.

.

-

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić/Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.