x

Rimac isporučio još dvije Nevere američkim kolekcionarima

Mjesec dana nakon što su se pohvalili sa čak 23 rekorda u jednom danu, Rimac Automobili obaveštavaju o još dve isporuke Nevere u Americi.


Oba automobila su isporučena na Floridu preko Rimac Naples, ovlašćenog dilera proizvođača.

Automobili su predati vlasnicima na maloj zabavi koju je uljepšao lično Mate Rimac. Kasnije se pojavio i na sajmu superautomobila "The Event III".

Jedan od domćina manifestacije bio je i "The Triple F Collection", čiji su se vlasnik Dejv Freka i njegovi sinovi Džordan i Džejson odlučili za Neveru.

U kolekciji se nalazi oko 40 egzotičnih automobila. Njegov izbor je bila tamnija nijansa u tzv Nevera plava boji sa bisernim efektom. Unutrašnjost je dvobojna, u dvije nijanse plave.

Druga Nevera je završila u kolekciji "Ash Crest", a radi se o Stratos plavoj nijansi sa svjetloplavim karbonskim dijelovima. Unutrašnjost je presvučena bijelom kožom sa žutim šavovima.

Do sada su na američkom tlu isporučena tri primjerka Nevere.

"Američko tržište je odigralo ključnu ulogu u razvoju i uspjehu Nevere i počastvovani smo što vidimo da se naši automobili isporučuju u kolekcije pravih automobilskih entuzijasta", rekao je Mate Rimac i najavio sljedeću isporuku Nevere.

Termin je sljedeća nedjelja, a lokacija je Kalifornija.

(B92)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.