x

Ružičasta je boja ljeta i cool modnih outfita

Roza je definitivno jedna od onih boja, koja rijetko pada u zaborav, a sudeći po inspiraciji, koju su dizajneri pronašli u 80-ima, kada je roza bila vodeća boja, posebno ona neon nijanse, koja već od proljeća zauzima vodeće mjesto u sklapanju modnih odjevnih kombinacija.

Ovog ljeta podjednako su trendi sve nijanse ružičaste boje, a što je posebno interesantno roze se nosi na svemu, od garderobe, obuće pa do omiljenih modnih aksesoara.

Pink je ove godine apsolutni hit, kada su u pitanju elegantne haljine, za svečane prilike, ali i popularna parna odijela, koja su svoj come back doživjela prije dvije godine, a ove sezone posebno se nose u barbie roze i pink boji.

Kada su aksesoari u pitanju, odaberite pink torbu, koja će vašu odjevnu kombinaciju podići na viši nivo i učiniti jednostavni look punim pogotkom, jer kada su efektni detalji u pitanju, manje je uvijek više!

Ako ste romantična duša, nešto smirenije prirode, ove sezone baby pink je takođe veoma aktuelna, posebno kada su romantične bluzice, neobičnog kroja u pitanju ili pak suknjice A kroja.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.