x

Šaban se tri dana pred smrt žalio na ovo: Nije ni pretpostavljao da će baš zbog toga izgubiti život!

Kralj folka Šaban Šaulić samo tri dana pred tragičnu smrt, koja ga je zadesila 17. februara na auto-putu u Njemačkoj, žalio se kako se umorio od putovanja! Nije ni slutio da će izgubiti život već na sljedećem putu...

On je u svom posljednjem TV gostovanju na KCN televiziji u emisiji "Prsluk again" otkrio da mu je želja da se povuče sa estrade i što više vremena posveti sebi i ljudima koje voli.

- Besjedio je pametno kao pravi kralj, na pitanje je l' mu dosadilo poslije 50 godina da radi, rekao je: 'Nije mi dosadilo da pjevam, dosadilo mi je da putujem', između ostalog rekao je da zna tačno u avionu koje je sjedište pokvareno, a koje ne, koliko često putuje", otkrio je u jednom intervjuu muzičar i voditelj emisije u kojoj je Šaulić posljednji put stao pred TV kamere, dr Sandro Marković i dodao:


-Pričao je da uskoro ide u penziju. Rekao mi je još da jedva čeka da ode u martu u Krčedin i da će ostati do decembra. Samo će vikendom raditi. Suze mi naviru na oči kad ovo pričam, još ne mogu da vjerujem da ga nema", zaključio je voditelj.


Podsjećamo, tragično preminuli pjevač sahranjen je 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.