x

ženi se mihajlo

Šabanov sin za svadbu izdvojio više od 70.000 eura: Mihajlova supruga će promijeniti dvije vjenčanice za koje su dali 20.000 eura!

Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović u nedjelju će izgovoriti sudbonosno "da", a proslava će biti organizovana u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.

Prema ekskluzivnim saznanjima Kurira, mladenci su za vjenčanje izdvojili više od 70.000 eura. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 eura, dok su za dvije vjenčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 eura.


- Marina i Mihajlo su veoma uzbuđeni i s nestrpljenjem iščekuju dan vjenčanja. Sve pripreme su završene, lijepo su sve organizovali pa nije bilo panike i jurnjave u posljednji čas. Marina će nositi dvije vjenčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odijelo za Mihajla. Znam da su samo za vjenčanice dali 20.000 eura, uopšte nisu štedjeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan - započeo je za Kurir dobro obaviješteni izvor blizak budućim mladencima, koji je otkrio i ko će zabavljati goste na veselju:


- S obzirom na to da se ženi sin Šabana Šaulića, biće mnogo muzičara među zvanicama i siguran sam da će se latiti mikrofona. Oni su angažovali bend Alibi, koji će biti zadužen za dobar provod. Šaban je s njima sarađivao. Muziku nisu puno platili jer će biti bakšiša, pa je cijena za cijeli tim samo 1.500 eura - objasnio je on.


Inače, buduća supruga Šabanovog sina je diplomirani pedagog i radi kao prosvjetni radnik. Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica. Prema riječima našeg izvora, ovoj svadbi će prisustvovati 400 zvanica. Oni su odabrali najskuplji meni u tom hotelu, pa je cijena po osobi 120 evra.

- Oni su kao porodica široke ruke, pa me ne čudi što su odabrali najskuplji meni za svoje goste. Samo troškovi muzike, prostora i vjenčanica iznose blizu 70.000 eura - zaključio je sagovornik za Kurir.

,

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, [email protected] ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem +1(425) 477-2744. Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok