x

Sarajevski muzičar pozajmio BMW prijateljici, pa se u njega zakucao Peugeot: Nema vremena čekati popravku, častio se još jačom mašinom! (FOTO)

Danijel Dado Džafić svako malo privuče pažnju, i to pretežno zbog svog burnog privatnog života. Brojne su kontroverze oko ovog muzičara, a javnost i dalje pamti kada se našao u centru zbivanja jer je ispitivan zbog navodnog ubistva muškarca, potom paljenja i oduzimanja automobila, kao i slupanja novog BMW-a,

Danijel Dado Džafić je muzičar koji važi za nekog ko nema mira. Svako malo ga zadesi nešto burno. Poznato je i kako je ljubitelj skupocjenih automobila, kao i da u svom posjedu ima više njih. Samim time ga posljednji peh i nije toliko uznemirio. 

Naime, prije dvije noći u sarajevskom naselju Otoka je napravljen incident upravo sa Dadinim automobilom.


Kako saznajemo, muzičar je svoj automobil posudio prijateljici S.B.. Riječ je o njegovom mezimcu, crvenom BMW Z4 kabrioletu koji je ona vozila i parkirala, da bi se nakon izvjesnog perioda momak sa Peugeotom zakucao u njega, a sve to zbog izuzetno klizavog kolovoza. Na vozilu je pričinjena određena materijalna šteta, no kontroverzni muzičar očigledno nema kada da čeka popravak pa se prebacio u novu "zvijer". Tako se Dado sada tješi uz drugog mezimca - Porsche Cabrio kojeg je nedavno kupio, dok ga nezgoda sa BMW-om uopšte ne potresa. 

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.