x

direktor hype tv

Saša Mirković: Problem kod Milana Miloševića je što nije dolazio na posao, a uzimao je platu svakog prvog! Na poslu je bio svega 7 sati i 18 minuta!

Vlasnik Hype televizije Saša Mirković, objasnio je suštinu problema koji je doveo do otpuštanja voditelja Milana Miloševića. S druge strane, Milan tvrdi da je on taj koji je dao otkaz.

Naime, Mirković je istakao da Milošević nije dolazio na posao, dok je sa druge strane svakog mjeseca uredno podizao platu u iznosu od 770.000 dinara.

Iz tog razloga, pravna služba reagovaće tužbama i krivičnim prijavama.


Vlasnik Hype televizije je u svom saopštenju dodao i to da su podnijete tužbe i prijave i protiv Dalile Dragojević, te i da će novac koji budu vratili, uplatiti domovima za djecu ometenu u razvoju i djecu bez roditeljskog staranja.

Cijelo saopštenje vam prenosimo u cjelosti:


– “Na kraju pošto me svi pitaju u čemu je problem? Kod Milana je problem zato što nije dolazio na posao i radio, a uredno podizao svakog 1. u mjesecu 770.000 din. bruto. I kad smo sabrali sve koliko je bio na poslu, a to je 7 sati i 18 minuta, dobili smo računicu da je njegov sat firmu koštao 5.000 eura. Toliko sat ne plaćaju ni najplaćenijem čovjeku na svijetu. E sad vi razmislite da li je dao ili dobio otkaz. I razmislite koji bi čovjek ostavio to? Ja sam siguran da takav ne postoji. Naravno, ima ovdje dosta toga što će tek da se utvrđuje i u skladu sa tim pravna služba će reagovati, kako tužbama tako i krivičnim prijavama za oštećenje Hype produkcije.” – napisao je Mirković, pa dodao:


– “Kod Dalile je sve utvrđeno i tužbe i prijave su podnijete i sudu i tužilaštvu. Na kraju, siguran sam da će u narednom periodu svakom od njih zakucati i izvršitelji i tužilaštvo na vrata jer prevarne namjere su u oba slučaja postojale. Kad budu Vratili novac koji su “pošteno” stekli, uplatićemo domovima za djecu ometenu u razvoju, kao i djecu bez roditeljskog staranja.” – stoji u saopštenju vlasnika Hype televizije.

.

.

.

.

Izvor: Hypetv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.