x

otvoreno

Se.s se desio na fudbalskom terenu dva puta po 45 minuta: Boban Rajović ispričao nepoznate detalje!

Boban Rajović ne krije da voli da eksperimentiše u krevetu, te da je čak imao s.ks na fudbalskom stadionu.

On je progovorio o svim tabu temama, ali je priznao da je zbog svoje slabosti kada je ljepši spol u pitanju neriijetko bio nevjeran supruzi sa kojom je skoro 30 godina u braku.

Jel tvoja supruga sada bila spokojnija od kako nisi nastupao?

-Ne, supruga jedva čeka da počnem da radim i da zaradim pare, a to da li će curice biti oko mene to joj više ne smeta, ona je navikla na sve to.


Imao si razne fantazije kada je s.ks u pitanju, jel postoji neko najčudnije mjesto gdje si vodio ljubav?

- Postoji, to je bio jedan fudbalski teren gdje sam otišao sa curom, i taj čin se desio na ivici šesnaesterca dva puta po 45 minuta bez produžetaka.

Kako se tvoja supruga nosi sa tvojom slavom i sa tim što nisi vjeran muž?

- Iskreno da ti kažem jeste malo umorna od svega toga, i od mene i od moje popularnosti, ona je totalna suprotnost od svega onoga što ja jesam. Ali znaš kako, to je moj život i ona je morala da se pomiri sa tim da će biti svega. Ja moram priznati da je mene kod nje privukla ta njena skromnost i hladnokrvnost koju ona ima, slagao bih kada bih rekao da me to nekada ne iritira zato što je takva.


Kako prevazilaziš iskušenjima da prevariš suprugu?

- U posljednjih 15 mjeseci mi je bilo lako, jer nisam bio na terenu. Vidjećemo sada kada krenu nastupi, šta će tada da se desi. Ranije je to bilo da ja završim drugi blok, presvučem se i pobjegnem u sobu i onda dođe neko poslije pet minuta.


Da li sebi možeš da obećaš da ćeš u naredne tri godine biti vjeran suprug?

-Ne! Ja ne mogu da se zareknem, jer nikada ne znam šta donosi dan, a šta noć. Ja moju ženu volim najviše na svijetu i ona je osoba sa kojom ću ja provesti cijeli svoj život, a što se tiče prevara ja ću se svim silama truditi da odolim svemu tome, ali ne mogu da obećam.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.