x

Skandal! Miljković se posvađao sa Pinkom: Tvrdi da su u Zadruzi imali koronu, produkcija mu žestoko odgovorila! Sumnja i da su mu oteli pobjedu?

Kao što je već poznato u nedjelju počinje nova, četvrta po redu sezona rijalitija "Zadruga". 

Sve je spremno za početak novog rijalitija, učesnici su već poznati, a produkcija je preuzela sve moguće mjere na otvaranju, ali i kada rijaliti počne svi budu maksimalno bezbjedni i zaštićeni od potencijalnog zaražavanja koronavirusom. 

Virus je još uvijek prisutan i jak, zbog čega su u produkciji preuzeli sve moguće preventivne mjere, kao i do sada. Ipak, Marko Miljković ne misli tako.


Marko Miljković je u Instagram storiju otvoreno napao ljude iz produkcije, da u prethodnoj sezoni navodno nisu vodili računa o zdravlju ukućana.

Objavio je dio teksta koji najavljuje početak "Zadruge" uz komentar:

- Bravo, izuzetno pazite na nove zadrugare! A to što smo mi preležali koronu u "Zadruzi 3", to nema veze, preživjeli smo. Srećno svima - napisao je Miljković u objavi, a onda je uslijedio obrt. 


Iz produkcije su najavili da će ga tužiti zbog izrečenih laži.

- Skupljaću uredno sve što objavljuješ, pa ćeš sve morati da dokažeš, kao što ćeš dokazivati ovu izmišljotinu - odgovorila mu je izvjesna Nina ispred Pinka, no on se tu nije zaustavio, pa je očigledno da ga boli drugo mjesto i smatra  da mu je uzeta pobjeda, jer je dodao: 

- Koga više mislite da možete budalom da pravite? Potrebna mi je osoba koja ima ovlašćenja i koja će provjeriti sve glasove tokom trajanja finala Zadruge 3. Da vidimo šta se to desilo sa poskupljenjem poruka u finalnoj večeri i sličnim stvarima? 

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas/Ekskluziva

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.