x

NAPRAVIO PROBLEM NOVAKU

Skandal u režiji Srđana Đokovića: Slao iz Australije poruke podrške Putinu i Rusiji!

Glavna tema na Australijan openu nije tenis - već fotografija oca Novaka Đokovića sa ruskim navijačime koji je na majici imao slovo "Z", dok je u rukama držao zastavu Rusije sa slikom Vladimira Putina.

Kako prenosi "The Guardian", ali i vodeći istaknuti teniski novinari sa tla Amerike koji su uticajni na Tviteru, otac najboljeg tenisera Srbije fotografisao se sa čovjekom koji podržava Rusiju i Vladimira Putina.


Na snimku se zaista vidi Srđan Đoković koji pristaje da se fotografiše sa čovjekom koji na svojoj majici ima ispisano slovo "Z" i drži ruski zastavu na kojoj je slika prvog čovjeka Rusije Vladimira Putina (uz to i govori: živjeli Rusi).

Zbog svih ovih dešavanja oglasio se Tenis Australija i upozorio aktere na ponašanje:


"Mala grupa ljudi je istakla neprikladne zastave i simbole i prijetila je obezbjeđenju poslije meča u srijedu uveče. Oni su bili odstranjeni. Igrači i njihovi timovi su obaviješteni u vezi sa zastavama i simbolima kako bi izbjegli bilo kakvu remetilačku situaciju. Nastavljamo da blisko sarađujemo sa bezbjednosnim agencijama i agencijama za sprovođenje zakona", navodi se u saopštenju.


Za kraj, nešto što bi trebalo da zapravo bude na početku - ovakvi nepromišljeni potezi su totalno nepotrebni Novaku i u ovako bitnim momentima mogu samo da mu štete! Čovjek se nalazi na dvije pobjede od historije svjetskog sporta i ovako nešto mu definitivno ne treba.

Sada će Novak umjesto priče o tenisu biti na udaru zapadnih medija koji će mu tražiti da priča na narednim konferencija o svemu ovome...

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.