x

samo otvara usta, fanovi masovno napuštaju klubove

Skandalozan snimak sa nastupa Darka Lazića: Pjeva Sinana na plejbek! Razočarani fanovi traže pare nazad!

Darko Lazić se opet našao na meti podsmijeha mnogih zbog svog sve lošijeg pjevanja uživo. Kako saznajemo od dobro obaviještenog izvora, pjevač u posljednje vreme polako gubi glas i pjeva sve teže i teže, pa je prinuđen da veći dio svojih nastupa pjeva na plejbek kako ne bi otkazivao unaprijed dogovorene tezge.

Nakon što su nedavno svi bili šokirani kad se na društvenim mrežama pojavio snimak sa jednog od njegovih nastupa na kome se čuje kako pjevač teško izvlači tonove i da mu sve vrijeme puca glas, sad se pojavio još jedan šok snimak.


Ovog puta Lazić je na nastupu u njemačkom gradu Hanoveru, kako se ne bi mučio, pustio snimak pjesme Sinana Sakića "Pijem na eks", pa je sve vrijeme dok je išao plejbek samo otvarao usta i pio alkoholno piće. Isto je učinio i sa pjesmama Ace Lukasa i Osmana Hadžića. Video pogledajte ovdje


Da je publiku teško prevariti, pokazuje i činjenica da su oni koji su platili kartu kako bi čuli Lazića uživo i sami shvatili da pjeva na plejbek. Kako smo saznali od izvora sa lica mjesta, razočarani Lazićevi fanovi su na nekoliko posljednjih nastupa po dijaspori masovno počeli da izlaze dok je on još bio na bini, a kasnije su od organizatora tražili i svoj novac nazad.

- Neće da se umara! Nije to taj Darko, mnogo falšira dok pjeva, nije to prije radio! Užas, propao je i pevački dosta! On se napije i ne može više da pjeva! - glasili su negativni komentari ispod snimka.


Podsjetimo, i sam Darko je nedavno za medije izjavio da ima problem sa glasom jer zbog komplikacija izazvanih operacijom uklanjanja viška kože nije pjevao više od dva mjeseca.

- Promukao sam, nisam radio dva mjeseca, pa grlo moram da se vrati u ritam. Krećem punom parom, imamo dosta nastupa, pravimo i promociju albuma i novih pjesama. U debelom sam minusu - priznao je nedavno Darko.

.

.

Izvor: Kurir

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.