x

SKANDIRALI NJENO IME NA KONCERTU JALE I BUBE: Kiju na Tašu jurio STAMPEDO FANOVA, pojavila se i na sceni! (VIDEO)

Popularni dvojac Jala Brat i Buba Koreli večeras nastupa na dupke ispunjenom Tašmajdanu, gdje su se sjatile hiljade njihovih fanova, ali i brojne javne ličnosti među kojima su i zvijezde rijalitija "Zadruga".

Njihov spektakularni koncert nije željela da propusti pobjednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar, koja je na Tašmajdan, gdje su svi koji su je sreli skandirali "Kija do pobjede!", došla u društvu najbolje prijateljice iz rijalitija Ane Korać, Milana Miloševića, Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.


- Non stop sam aktivna, na trista sam strana, uopšte se nisam odmorila, ali sve su to slatke muke - rekla je Kija za Pink.rs, a potom otkrila da li je u komunikaciji sa suprugom Slobom Radanovićem.

- Poslao mi broj, ali mi to nije stiglo, pa me je poslije pozvao da mi kaže da mi je poslao broj... Ali, poslije toga se nismo čuli - otkrila je Kija.


Ona je, takođe, istakla da je preuzbuđena zbog koncerta Jale i Bube, kao i da je u rekordnom roku zavoljela sve njihove hitove.

- U Zadruzi smo ih non stop slušali i zavoljeli, njihove pjesme su nam bile himne. Momci su hitmejkeri, prave zaista pravo ludilo - rekla je Kija.

Ona se u jednom momentu pridružila dvojcu na sceni, a ispod pogledajte klip kada je Kija došla na scenu. 


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.