x

JAVIO SE RADANOVIĆ

Sloba bijesan nakon što je kosovska policija pretukla dva srpska mladića: Poturaju im, a ljude zastrašuju da ne obave snimke!

Jednom od mladića A.M. koji je pretučen od strane pripadnika kosovske policije u Gračanici određeno je zadržavanje do 48 sati.

Povodom ovoga oglasio se i Sloba Radanović vidno uznemiren.

- Dva momka srpske nacionalnosti su prebijena i uhapšena u Gračanici kao da su najveći kriminalci, samo zato što su pitali da im se na srpskom objasni zbog čega su kažnjeni - napisao je on na Instagram storiju, pa dodao:


- Jednom pokušavaju da poture napad na službeno lice iako se to nije dogodilo. Postoje snimci, a ljude su strogo počeli da zastrašuju da ne objave snimke.

Podsjetimo, mladići su prebijeni u samom centru Gračanice, na očigled slučajnih prolaznika, samo zato što su zatražili da se policijska kazna za saobraćajni prekršaj napiše na srpskom jeziku.

Na to je jedan od policajaca uzvratio:


- Znaš li ti gdje živiš? - rekao je i počeo da ih udara, nakon čega su mu se u prebijanju pridružila još dvojica kolega.

Drugi mladić M.M. se i dalje nalazi na bolničkom liječenju zbog povreda zadobijenih od strane pripadnika takozvane kosovske policije.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.