x

Sloba i misica planirali vjenčanje, a onda ga uhvatila da je vara: Ti si jedan običan švaler! Isto si uradio i Kiji i Luni! Detalji žestoke svađe!

Sloba Radanović raskinuo je sa Ljubicom Rajković, i to pred vjenčanje! Kako Hit ekskluzivno saznaje, pjevač je prije nedjelju dana stavio tačku na šestomjesečnu vezu sa mis Balkana i fitnes instruktorkom. A sve je djelovalo idilično kad je Radanović 8. avgusta najavio na Instagramu da će opet da se oženi, i to godinu dana nakon najčuvenijeg ljubavnog trougla na Balkanu.

On tada nije riješio da se skrasi pored bivše supruge Kije Kockar, s kojom je korak od pomirenja, ali ni pored ljubavnice Lune Dogani, koja je donedavno javno plakala za njim, već se odlučio za treću djevojku Rajković. Međutim, i od nje je odustao, i to zbog njene ljubomore.

- Sloba je stalno okružen djevojkama, mnoge ga jure, a Ljubica nije mogla da se nosi sa tim. Pravila mu je ljubomorne scene, non-stop ga zapitkivala ko ti je ova, ko ti je ona, zašto si joj odgovorio na Instagramu... započinje priču izvor blizak nekadašnjem paru. Kap koja je prelila čašu bila je kada se Sloba na jednom slavlju prošle nedjelje pojavio sa svojom drugaricom.


Ljubica je, međutim, bila ubijeđena da pjevač ima nešto sa njom, pa su se posvađali na krv i nož. Ljubicu Rajkovićeva se strašno naljutila kada je na društvenim mrežama vidjela da Sloba i nepoznata djevojka sjede za istim stolom i šapuću nešto jedno drugom. Odmah ga je pozvala i počela da viče na njega: "Sad sam sigurna da me varaš! To nisam zaslužila! Ti si jedan običan švaler koji ne umije da ispoštuje ženu sa kojom je! Isto si uradio Kiji i očigledno se nisi promijenio, zauvijek će biti takav! Sada razumijem Kiju, ali i Lunu! Obe si povrijedio, kao što sada povređuješ i mene", prepričava sagovornik svađu ovog sada već bivšeg para.

Radanović joj je uzalud objašnjavao kako nema ništa sa tom djevojkom.


- Sloba se pravdao da je nije prevario i da joj to nikad ne bi učinio, ali ona nije htjela da ga sluša. Vrištala je na njega i na kraju mu spustila slušalicu - priča izvor i dodaje da se pjevač tad odlučio na drastičan korak.

- Sloba je poslije svađe sjeo, razmislio i shvatio da ta veza ne vodi nigdje jer mu misica stalno pravi ljubomorne scene. Odlučio je da stavi tačku na vezu! Shvatio je da ona ne može da ga prati, da joj smeta njegova popularnost i da bi im brak postao pakao jer je ona nepovjerljiva. Nije želio da raskine preko telefona, već ju je pozvao da se vide i potom joj saopštio da je kraj. Ljubica kao da je to jedva dočekala, samo mu je rekla: "Dobro, neka ti bude" i otišla je završava priču izvor. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.