x

Sloba kipti od bijesa: Oštro prokomentarisao to što ga Luna spominje u Zadruzi, a onda spomenuo Gagija!

Pjevač Sloba Radanović prisustvovao je Dodjeli oskara u Valjevu zajedno sa bivšom suprugom Kijom Kockar. Radanović je tom prilikom pjevao svoje dvije najpopularnije pjesme “Kocka” i “Stjuardesa”, a za obe kažu da su posvećene Kockarevoj.

“To su moje dvije najpopularnije i najbolje pjesme. Pjesma “Stjuardesa” je posvećena njoj, i “Kocka” je djelimočno posvećena njoj. To su moje životne pjesme, mislim da je to normalno i ponosan sam na svoje pjesme”, rekao je Sloba.


Pjevač je potom prokomentarisao to što je Gagi Đogani izjavio da se telefonom čuo sa njim i da ga je tom prilikom iskritikovao zbog ponašanja prema Luni.


“Nismo se čuli uopšte, da jesmo ja bih rekao. Nismo se čuli niti mislim da bismo imali zbog čega da se čujemo”, rekao je Radanović.


Sloba se osvrnuo i na to što ga bivša djevojka Luna Đogani često spominje u Zadruzi i govori da joj Radanović duguje odgovor na neka pitanja.


“Što se mene tiče ja ne dugujem nikom ništa, ni verbalno, ni materijalno. Što se tiče tog polja, ja sam potpuno čist i savjest mi je mirna”, rekao je on za Telegraf.



(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.