x

Sloba priznao Luni u čemu je pogriješio kad je Kija u pitanju, otkrio šta mu je rekla kada su bili van Zadruge, ona mu rekla da vidi da mu nedostaje! (VIDEO)

Luna Đogani i Slobodan Radanović prethodne noći u Pabu su pričali o njegovom odnosu sa Kijom Kockar. I dok neki misle da je ovaj Lunin potez pokušaj da iz Slobe izvuče istinu, drugi su ubijeđeni da je zapravo ona ta koja njega hoće da se riješi, te da je forsiranje njihovog pomirenja odabrala kao način.

- Ja nju volim, ali ona mene ne privlači - rekao je Sloba.

- Ti ne bi bio srećan. Moraš da razlikuješ te dvije stvari, ljubav kao prema osobi i navika, i ljubav kao prema ženi. Kad je vidiš imaš li potrebu za...? - rekla mu je Luna misleći na s*ks.


- Ne - odgovorio je.

- Da li ti misliš da bi bio srećan tako?

- Ne znam. Nije mi jasno kako bih mogao da budem.

- Da li misliš da bi se nešto promijenilo?

- Kad mi neko kaže da može da se vrati ta strast, ali kako da se vrati? - pitao je.

- Da li misliš da bi se nešto promijenilo kad bi dali drugu šansu?

- Pa, iskreno, nemam pojma. Više mislim da ne bi nego da bi. Ona je lijepa, pametna, zgodna, ali znaš kad... - rekao je.

- Znači da ti nju ne gledaš kao ženu! Ti ne možeš da zamisliš sutra svoj život a da ona nije negdje tu? - pitala je Luna.

- Poslije svh tih svađa meni sad samo lijepe stvari prolaze kroz glavu, lijepe uspomene... Ti trenuci koji se pamte. Zato nekako... Mi smo imali mnogo svađa, nesuglasica, ali i mnogo lijepih trenutaka! Jednostavno ti je krivo, kao da su svi ti momenti protraćeni - priznao je Sloba.

- Moraš da znaš da li želiš da se ti trenuci nastave, ili želiš da kreneš dalje, brate! - ubjeđivala ga je Đoganijeva.

- Puno smo se voljeli... Velika je ljubav bila i ne ide mi da je sve to otišlo tako lako. Jednostavno, ja jesam njoj prebacivao, ali nisam joj dao šansu da se ispravi. Kad je prvi put ušla ovde dala mi je pismo. Nabrojala je sve, vidio sam da se sjeća svega, da je to boli, a ja sam to pismo ovako bacio! Osjećam se kao go*no zbog toga - rekao je Sloba.

- Ali meni nije jasno... Moji mama i tata su bili 17 godina u braku, preživjeli su sigurno više nego vas dvoje, ali oni više nisu htjeli da budu zajedno! Koliko god da se oni vole kao ljudi, oni su bili sigurni da ne žele više da budu zajedno! Nisu više željeli da budu jedno pored drugog. I to je bilo sigurno, a meni izgleda kao da ti nisi siguran u to! - rekla mu je Luna.

- Prija mi je da pričam sa njom, da razgovaram... Ona je zanimljiva osoba, stvarno. Jedno pitanje u intervjuu je bilo koja je najromantičnija stvar koju je radila za mene. Ja sam joj rekao, kad je u Abu Dabiju bila i živjela, rekla mi je da dođem na aerodrom, da mi je poslala nešto po drugarici. Ja u 5 sati ujutru ustajem, a nismo se vidjeli dva mjeseca. I ja ustajem, a ono ona došla! - oduševljeno je rekao Sloba.

- Kad smo bili napolju, kad smo pričali... Nju boli, shvata gdje je ona griješila. Nije mi dozvolila da imam svoje mišljenje nego, znaš...

Nešto kasnije, Đoganijeva je Radanoviću rekla kako on želi da bude sa svojom ženom, ali mu je poručila i da će se vjerovatno kajati ako nju izgubi.

- Ti želiš! Ti želiš da daš drugu šansu. Ti to želiš! Zaboravi da sam ja Luna, ti to želiš! Slobo, ja nisam glupa, čitam ljude. Vidim tvoje oči, tvoje pokrete i vidim sve. Ja ti ne zamjeram ništa. Ti želiš da nastaviš sa njom, a to se ne osjeća kada želiš sa nekim da završiš. To znači da nije gotovo - pričala je Luna Slobi.

- Znaš šta ja iskreno mislim, ovo pričam kao neka osoba tamo, a ne kao osoba sa kojom si prevario svoju ženu, ja mislim da te ona privlači, ništa više, a da si samo sa mnom to imao (s*ks) - nastavila je Luna.

Kada je ovo Sloba čuo, rekao je Luni kako griješi i priča pogrešne stvari i zamolio je da njihov odnos ne poredi sa odnosom koji je imao sa Kristinom Kockar.

- Ti imaš suze u očima. Tebe boli kada je vidiš. To je emocija! Ti imaš strah u sebi, ti se plašiš da li da rizikuješ ovo ili da rizikuješ ono. Tražiš neko opravdanje za sve to što nije uspjelo. Ona kada je ušla ti si bio katastrofa prema meni. Ja pričam o tebi i tvojoj ženi, ubjeđujem te da budeš sa njom. Ja ne želim da se ti za*ebeš, da ti bude žao, jer poslije nema nazad. Između vas dvoje nije sve razriješeno. Tebi nedostaje ona, ti to nećeš da prihvatiš. Ja sam imala košmar kako ti ostavljaš mene i ideš sa njom. Bježiš od mene, ja te jurim, a ti trčiš ka njoj- izjavila je Đoganijeva.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.