x

čestitamo

Sloba Vasić zaprosio djevojku Jelenu na jahti u Istanbulu!

Zvezda Granda Slobodan Vasić se pokazao kao pravi romantičar, te je svoju trudnu djevojku, Jelenu Karagić zaprosio u Istanbulu, gdje ovih dana borave. Pjevač je ljepoticu Lelu, kako je zove, odveo na jahtu, gdje je sve bilo čarobno i u romantičarskom stilu, a priroda oko njih je dodatno uljepšala sami čin prosidbe. Presretna Jelena je rekla "Da", a Vasić je na svom Instagramu objavio snimak zaruka uz poseban opis. 

- Ovo nije samo čin formalnosti za mene!

Ovo nije dan kada sam te samo pitao da se udaš za mene.

Ovo je kruna mog života prije svega, ispunjenje mog sna i svakako kruna na našu ljubav! Koja je svakog dana sve veća!


Za svu sreću koju si mi pružila, za svaki radostan trenutak, za svaki predivan dan, za svaku ostvarenu želju, za našu bebicu koja će još malo da nam se osmjehne! Za svo bogatstvo ovog svijeta, ZA TEBE! Hvala ti na svakom ovom osjećaju!

Bilo je i teških dana. Bilo je dana kada ni sam sebe ne mogu da shvatim! Kada me ne bi podnio niko! Sve to si znala da istrpiš i da me prihvatiš ovakvog kakav jesam! Bez skrivenih mana i bez foliranja od prvog dana, pa do danas!


Poklanjam ti prsten ljubavi, poštovanja i vječnosti! Presrećan sam što te imam. Što si moja i što si SVE!

Sada kada si rekla “DA”, želim nam najljepši život, zdravu našu kćerkicu i još djece, želim ti poštovanja koje jedno drugom moramo da pružamo! Puno vjere i požrtvovanosti u zajednici, koje život kroji! Ali isto tako želim da živimo baš onako kako TI I JA želimo i da nam nikad niko i ništa ne postanu prepreka!

Ja ću dati sve od sebe da te nikada ne iznevjerim", napisao je pjevač, a snimak prosidbe možete pogledati ovdje.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.