x

Slobodna i ponosna poruka učiteljice i njenih učenika koja će otvoriti dušu cijeloj BiH!

Dan državnosti Bosne i Hercegovine obilježen je priredbom i u OŠ “Hrasno”. Učenici su uz pomoć svojih nastavnika u petak 22. novembra 2019 godine. izveli tačke povodom predstojećeg praznika. 

Uz pozitivne i emocije i ljubav prema svojoj domovini, učiteljica Emina Rovčanin-Mekić je priredila iznenađenje za sve prisutne kada su učenici II-4 u okviru svoje sekcije ”Mali kreativci -ritmičari" za vrijeme velikog odmora izveli tačku na školskom dvorištu. Tema je bila: Da te volim duša zna draga moja BiH.

Učenici su na drugačiji i veoma neobičan način obilježili praznik za svoje drugare, uposlenike i roditelje.

Izveli su performans i na kraju pustili bijele balone u znak podrške naše domovine, djeci koja su pogođena nepravdama i ratovima.


Baloni su pušteni tačno u 12:00 sati sa zvukovima ezana i zvonima katedrala, kako i završava pjesma uz koju je tačka i izvedena... 

Uz poruke pune ljubavi učiteljica Emina Rovčanin-Mekić i učenici II-4 su probudili pozitivne emocije prisutnih, a na kraju su ispraćeni i velikim aplauzom. Ponosna učiteljica i njeni mališani su nastavili slavlje u njihovoj učionici. Zasluženo!

.

.

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozivam vas u privatni bosanski seks klub - www.GetMeets.com