x

Smučila si mi se, nećeš više da mi nabijaš rogove: Svi detalji posljednjeg susreta Duška i Jelene! Tošić bijesnio na Karleušu!

Duško Tošić je neopozivo podnio papire za razvod braka od Jelene Karleuše jer ne želi više da ga pjevačica, kako tvrdi izvor Kurir Starsa, pravi budalom i nabija mu rogove.

Naime, fudbaler kineskog kluba Guangodžou i „mala od skandala“ imali su žustru raspravu, i to nedavno, neposredno pred njegov povratak u Kinu. Upravo tada joj je sve što misli konačno i rekao u lice. Objasnio joj je da ranije nije želio da se raspravlja s njom jer je iznenada izgubila majku Divnu, pa je i razvod braka odložio, nakon čega je u kući nastao pravi haos.


- Duško je uvijek podržavao Jelenu u svemu i često za njene postupke bio slijep kod očiju. Doduše, ni on nije cvjećka, ali više ne želi da bude u braku sa ženom koja ga obmanjuje i svašta mu radi iza leđa, pa mu ljudi iz bližeg okruženja često ponavljaju kako mu supruga ozbiljno nabija rogove. Do sada je sve trpio, zbog ljubavi prema ženi s kojom je proveo skoro dvanaest godina u braku, a najviše zbog djece, ali više ne želi da živi u laži. Sjeo je s Jelenom i porazgovarao, ali se taj njihov razgovor pretvorio u žučnu raspravu koja je trajala nekoliko sati - priča naš sagovornik blizak sportisti.


On takođe tvrdi da je Tošić odluku o razvodu donio nakon što je u Kuriru vidio objavljenu prepisku između Jelene i Ognjena Vranješa u kojoj ona kaže da je s Duškom odavno u braku samo zbog kamera, da joj je on kao prijatelj i da želi razvod, ali da za to „on mora da bude kriv“.

- Objasnio joj je da on nije lud i da je jasno kao dan da je bila u tajnoj vezi s njegovim kolegom. Rekao joj je i da ju je štitio od svih i branio jer joj je vjerovao na riječ da je sve montirano. Predočio joj je i kakva poniženja je trpio zbog toga što je sebi dozvolila da njena sramota dođe do javnosti. Nije želio odmah da se razvede od nje, ali nije ni imao namjeru da ostane u zajednici u kojoj preovladava nepovjerenje. Duško u svemu tome ima podršku svoje porodice. Otpratio je Jelenu s društvenih mreža jer ga ne zanima ništa što ima veze s njenim poslom. Sa još zvaničnom suprugom ostaće u kontaktu isključivo zbog njihovih kćerki i to je sve.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.