x

počelo snimanje

Snimanje nove sezone Zvezda Granda: Ceca pobjegla od novinara, Viki ponijela bujni dekolte, a Mili otkrio da li se mijenja žiri!

Članovi žirija "Zvezda Granda" okupili su se na snimanju za novu sezonu. Mnoge zanimaju detalji o emisiji, posebno na kojoj će se televiziji emitovati, ali je žiri ostao misteriozan.

"Nedostajali su mi svi članovi žirija tokom pauze snimanja. Saša Popović je iz inostranstva došao prije neki dan, samo nam je dao informaciju kad počinju snimanja i rasporede do januara mjeseca. To znači da smo nagrabusili", rekao je Đorđe David kada je stigao na snimanje.

Marija Šerifović slikala je okupljene medije i fotoreportere, a nije željela da daje izjave dok se ne našminka i ne popije čaj.


Foto: Kurir

"Grand je izuzetan šou, najveće televizije prave dilove, ko će biti najbolji, vrijeme će pokazati. Mi ćemo to zvanično objaviti, da ne pričam sada. Te stvari su poslovne, to se radi na nivou vlasnika. Ja sam okrenut takmičarima i šta ćemo da stvorimo, da bude nešto novo. Siguran sam da ćemo biti na gledanoj televiziji. Sastav žirija ostao je isti, da nešto nije valjalo, sve bi se promijenilo... Kada sam došao dali su mi da obučavam 120 novih kandidata, prošle godine sam spašavao one sa nula glasova, sada ne znam šta me čeka, možda 500 sklekova", rekao je Aleksandar Milić Mili.


Violeta Viki Miljković stigla je na snimanje prve epizode novog serijala "Zvezde Granda". Ona je za ovu priliku odabrala bež pantalone i sako koji je na sebi imao šare, a pjevačica je u prvi plan istakla bujno poprsje.

"Spremna sam za novu sezonu. Prelijepo je bilo raditi ljetos sa Erminom. Od nove sezone očekujem neočikavano. Tokom ljetnje pauze viđala sam se sa Cecom, Marijom i Đorđem", rekla je Viki.


Ceca Ražnatović pobjegla je od medija. Vrata od kola otvorilo joj je obezbjeđenje, a pjevačica je brzo ušla i zaobišla novinare.

Ana Bekuta pojavila se sa novom bojom kose, koju je prvo pokazala na vjenčanju Mihajla Šaulića. Izjave će pjevačica početi da daje krajem godine.

"Meni nije nedostajalo ovo šminkanje i sređivanje. Očekujem uspješnu sezonu što se tiče mladih ljudi, ja se bavim i daljim radom te djece. Dobićemo sada obavještenje da li postoje inovacije. Mi uvijek nešto očekujemo od Popovića, on zna šta radi. Gdje god da budemo, bićemo najbolji", rekla je Snežana Đurišić.


"Naši vlasnici pregovaraju, znaćemo za dan, dva, tri. Brena i ja smo prodali Grand i nismo mi u varijanti da pregovaramo. Ja sam ovdje kao član žirija, da sve pripremim, kada je u pitanju samo takmičenje, tu sam najodgovorniji. Što se tiče ugovora, to rade novi vlasnici, na njima je da dogovore, bićemo na jednoj od nacionalnih televizija. Dobili smo zadatak da počnemo da snimamo i krećemo. Zbog čega mene pitate? Znate ko je vlasnik, to je United grupa, tamo zakažite intervju, oni će vam reći. Ja sam u penziji već tri godine", rekao je Saša kada su pitali na kojoj će se televiziji emitovati "Zvezde Granda".

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.