x

Sniženje setova do isteka zaliha od čak 30%: G&S parfimerije najpovoljnije za Vas! Naručite online!

G&S parfimerije se nalaze na dvije lokacije u centru Bijeljine, te se mogu pohvaliti sa velikim izborom kozmetike i parfema. Ono što je velika prednost jeste da originalne parfeme možete naručiti i online, te se vrši dostava širom BiH. Što se tiče aktuelnosti iz G&S parfimerija parfemi su na akciji, dok su svi setovi 30% na popustu do isteka zaliha. 

G&S parfimerije Sa Vama su već 15 godina na dvije lokacije u Bijeljini. U bogatoj ponudi možete naći Lancome, Shiseido, Biotherm, Collistar, Pupu, Bourjois Maxfactor, Gosh, Rimmel, Keune, kao i sve vodeće parfemske brendove kao što su Gucci, Marc Jacobs, Victor&Rolf, Dolce&Gabanna, Chanel, Hermes, Cartier, Calvin Klein, Christian Dior, Tom Ford, Giorgio Armani, Burberry, Chloe, Creed, Givenchy, Kenzo, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Joop, La Prairie, Moschino, Mugler, Paco Rabanne, Prada, Roberto Cavalli, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent.


Prednost G&S parfimerija jeste i to što se vrši online prodaja, a kako je riječ o parfimerijama koje egzistiraju nekoliko godina to je dovoljna satisfakcija kako je riječ o originalnim online parfemima, za razliku od drugih prodaja ovoga tipa. 


Povodom Dana zaljubljenih i Dana žena G&S parfimerije Vas časte sa stalnim akcijama parfema. S druge strane, setovi su na popustu od čak 30% do isteka zaliha. 

Dobar parfem će svaku ženu i muškarca učiniti sretnim, a upravo ovdje možete pronaći najpoznatije brendove, te tako obradovati sebe ili Vama dragu osobu. 


Bogatu ponudu G&S parfimerija možete pogledati putem njihovih društvenih mreža, gdje ujedno možete i vršiti online narudžbu. 

Facebook: https://www.facebook.com/gsparfimerije/

Instagram: https://www.instagram.com/gsparfimerije/

Deskgram: https://deskgram.net/gsparfimerije

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.