x

Šok: Gagi ima tumor prostate!

Učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga 3" Gagi Đogani ušao je u rijaliti kako bi zaradio novac i vratio staru slavu, a kako saznajemo, razlog što se sada takmiči je mnogo ozbiljniji!

Nakon što se denser najbližima požalio na nesnosne bolove u donjem dijelu stomaka, brzo je posjetio ljekara, a tada su mu saopštili da možda ima tumor. Đogani je preblijedio nakon saznanja da mu je zdravlje ugroženo, pa je u rijaliti ušao zbog novca, koji mu je u ovom momentu preko potreban.

- Pravi razlog što je Gagi ušao u rijaliti nije dodatni novac zbog njegovog novog albuma i vraćanja slave, već ima mnogo ozbiljnijih problema. Njemu je prije dvije nedjelje pozlilo, pa je odjednom krenuo da se presavija zbog oštrog bola. Nije mogao da dođe do vazduha, pa je riješio da sve istrpi. Lunu nije htio da zove jer je znao da će ona da presvisne od brige, nego je tek poslije pola sata pozvao druga, koji ga je odmah prevezao u Urgentni centar. Tamo su ga nakon pregleda snimili, pa su ljekari ustanovili promjene na prostati. Kako se na nalazu jasno vidjelo da je povišen PSA (specifični antigen prostate), doktori su odmah konstatovali da bi trebalo da se obavi biopsija - rekao je dobro obaviješten izvor za magazin Svet.


Ljekari su po nalazima odmah vidjeli da postoje naznake da je u pitanju karcinom prostate, pa su vijesti odmah saopštene Gagiju.

- Čim je Gagi uradio neophodne analize, ustanovljeno je da promjena na njegovoj prostati može da ukazuje na to da je u pitanju karcinom. Kad su mu saopštili vijesti, Đogani je preblijedio i nije mogao da dođe sebi od šoka. Mnogo se potresao, ali je odlučio da Luni ništa neće govoriti. On rijetko ide na preventivne preglede i to su mu bližnji uvijek najviše zamjerali - rekao je sagovornik za Svet, pa je potom dodao da je to glavni razlog što je Gagi ušao u rijaliti.


- Najveći motiv Gagijevog ulaska u rijaliti bio je taj što će tamo da zaradi dobar novac, koji mu je u ovom trenutku preko potreban. On sada nije u dobroj finansijskoj situaciji, a nešto novca hoće da da i svojim ćkerkama. Sa druge strane, njega je sramota što je nekoliko puta uzeo novac od Lune, koja mu je uvijek nesebično pomagala. Odlučio je i da joj neće ništa govoriti dok ne bude siguran da je je zaista možda u pitanju ono najgore. Zato je ušao u "Zadrugu" i prethodno dogovorio dobar honorar. Neki ljudi iz produkcije su dobro znali u kakvoj se situaciji nalazi, pa su mu izašli u susret. Gagi je zbog svega zabrinut, pa djeluje kao da mu u rijalitiju nije pretjerano zabavno, ali se on maksimalno trudi da sve vješto prikrije. Svakako da je to ponašanje i te kako normalno, s obzirom na to da će mu uskoro stići rezultati biopsije, pa će razmišljati o sljedećim koracima - rekao je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.