x

Šok! Kuju pakleni plan za ulazak u Zadrugu: Čabarkapa posjetio Mikija u Kupinovu!

Nakon što je Miki Đuričić izašao iz rijalitija "Zadruga 2", dva dana nije bilo ni traga ni glasa. Na društvenim mrežama se na dan izlaska pojavila njegova slika iz Kupinova, a mediji su spekulisali da je izašao zbog zdravstvenih problema i da će se vratiti poslije nekoliko dana kada mu se stanje stabilizuje.

A danas - prava bomba. Na profilu Aleksandra Čabarkape, oca djeteta Aleksandre Subotić, koji je bio i u vezi sa njenom majkom Ljubom Pantović, a koji je u ratu sa njenim ocem Karađorđem Subotićem, osvanule su njihove zajedničke slike iz doma zadrugara u Kupinovu.

On je poručio da je došao da posjeti čoveka koji je "penicilin štakorske porodice Subotić", a onda je govorio i o mogućem povratku Mikija u "Zadrugu 2".


- Sa penicilinom štakorske porodice Subotić, kraljem šoua, čovjekom istine i poštenja. Nadamo se povratku na staro odredište da dokusuri lažne moraliste i kvazi mangupe. Don Miki, tatko Mirko, brat Kiki u porodičnom domu porodice Đuričić u Kupinovu - poručio je Čabarkapa ispod zajedničkih slika sa Mikijem, njegovim prijateljem i tatom Mirkom Đuričićem.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.