x

Šokantna prošlost najpoznatijeg penzionera u Srbiji: Milojko je radio za Arkana!

Učesnik rijalitija "Parovi" Milojko Božić (74), čija je veza sa 53 godine mlađom Milijanom Bogdanović (21) danima centralna tema u Srbiji, krije burnu prošlost.

Naime, ekipa Srpskog telegrafa se uputila u Pilatoviće, kod Požege, iz kojeg potiče trenutno najpoznatiji ljubavni par, a odmah po ulasku u selo dočekali su ih mještani koji su ispričali detalje iz Milojkovog burnog života.

- On je veliki veseljak! Od malih nogu je svirao harmoniku i u selu smo ga zvali Ćara! Vrlo je talentovan i predivno pjeva. Nije ni čudo što se dopao i žestokim momcima u Beogradu, gdje je otišao da zaradi za porodicu. Ubrzo se zaposlio u čuvenoj kockarnici u hotelu "Jugoslavija" na Novom Beogradu, koju je tada držao Željko Ražnatović Arkan - počinje priču jedan od Milojkovih komšija koji je želio da ostane anoniman i dodaje da se Božić godinama družio sa najopasnijim momcima srpskog podzemlja.


- Milojko je stekao Arkanovo povjerenje, pa je jedno vrijeme bio glavni u kockarnici. Kod Ražnatovića je radio gotovo 15 godina i za to vrijeme se sprijateljio sa mnogim kriminalcima. Sa Kristijanom je bio jako blizak i svaki put kada ga vidi na televiziji prisjeća se zajedničkih dogodovština. On je čovjek koji se svačega nagledao, ali je ostao normalan i na kraju radnog vijeka je shvatio da je najbolje da se vrati u rodno selo, što je i učinio - ističe mještanin Pilatovića dok nam pokazuje skromnu kuću u kojoj Milojko živi sa Milijanom.


- Iako se čitava Srbija i region čude ljubavnoj priči našeg Mikana i Milijane, mi smo navikli na njih. Oni su divne i vrijedne komšije. Milojko se razveo prije 25 godine od supruge, sa kojom ima dvije kćerke i sina. U to vrijeme Milijana nije bila ni rođena, a sada po stare dane ona mu daje snagu za život - uvjerava komšija i otkriva da je Božić ostavio bivšoj supruzi i veći dio svoje imovine.


- Milojko je dobro zarađivao dok je radio za Arkana, pa je kupio stan u Beogradu i obezbijedio djecu. Kada se razveo od supruge, ostavio im je taj stan i uvijek ih je finansijski pomagao. Jedna kćerka mu je otišla u inostranstvo da radi, ali svaki put kada dođe u Srbiju, obavezno navrati kod oca i njegove djevojke, koji žive u skromnoj brvnari - sa osmijehom zaključuje komšija ljubavnog para.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.