x

Spiskala 10.000 € samo na smještaj i prevoz! Svi detalji pjevačicinog luks odmora na Mikonosu: Nata pred bankrotom?! (FOTO)

Novosadska Barbika nije žalila para, pa se odmarala i punila baterije kao nikada prije! Nataša Bekvalac navodno je dala 10.000 eura samo na smještaj i prevoz, a pored toga određeno vrijeme na Mikonosu sa zadovoljstvom je podredila provodu i šopingu.

"Nataša je u prethodnom periodu mnogo radila što na novim pjesmama i spotovima, što na nastupima. Sa druge strane navikavanje na život u Čeneju, gdje je podjednako brinula o školskim obavezama kćerke Hane i prvim koracima Katje potpuno su je izmorili. Zato je odlučila da ljetuje na Mikonosu i to u vili koja joj pruža sav luksuz. Osim što je bila smještena na plaži, pjevačicin apartman je bio luskuzan i posjedovao sopstveno dvorište sa bazenom. Kako je ljetovala sa prijateljima, nije žalila da ona časti svaki put kada se za to ukazala prilika. Na plaži je sve vrijeme uživala u najskupljim koktelima, koje prave svjetski poznati barmeni, a koji upravo zbog toga koštaju više od 50 eura. Da ne govorimo o ručkovimi i večerama u najskupljim restoranima ovog popularnog ostrva i provodu", kaže izvor blizak Nataši, pa dodaje:


"I ona je šokirana koliko je potrošila, ali joj nije žao. Rekla mi je da je oko 10.000 eura spiskala samo na smještaj, prevoz i uživanje. Zapravo ona je u kešu ponijela nešto manje novca baš zato što je svjesna da uvek potroši sve što ima u novčaniku, ali je onda prešla na karticu. I njoj je smješno kada priča o tome, ali mi svi znamo koliki je Nata džek, pa nam nije čudno. S druge strane, veliki je hedonista i kada uživa, voli da to bude potpuno. Ova destinacija je inače malo skuplja, pa je lako dosegla sumu od deset hiljada."


Nataša je, očito, i više nego svjesna koliko je potrošila, pa se jednom prilikom i sama našalila:

"Atmosfera pred mojim bankrotom", napisala je ona na Instagramu, pa izazvala brojne reakcije.

Sa druge strane, nije propustila da spomene da se kući vraća odmorna i srećna.

"Miriše na more koža boje cimeta, ovdje nema ničeg ružnog, sve je samo lijepo. Naučiš tako da gledaš i sve bude ljepše. Od šminke samo sunce, Bože, imam samo 22 godine. Najvažnije je da budemo zadovoljne i srećne. Zaljubljena sam u ovo ostrvo, preporođena sam i kao nova. Jedva čekam ponovo da dođem", samo je dio onoga što je pisala kraj svojih objava.

.

.

.

.

.

.

.

č

.

.


.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.