x

Sramota! Ipak ga puštaju na slobodu: Evo koji je sporazum Miki Đuričić sklopio s tužilaštvom!

Miki Đuričič, kojeg je zbog agresivnog ponašanja pred rijaliti kamerama privela policija, a nadležni sud mu je odredio pritvor do 30 dana zbog nasilja nad ženama, po savjetu advokata priznaće krivicu kako bi dobio nanogicu, ekskluzivno saznaje Kurir.

Da bi se što prije okončao krivični postupak, pčelar iz Kupinova će potvrditi da je udario šamar Suzani Perović, a potom pljunuo u lice i brutalno štakom tukao Nadeždu Biljić u "Zadruzi 2". S obzirom na to da se njegova nasilnost jasno vidi na snimcima iz rijalitija, u dogovoru sa svojim zastupnikom odlučio je da snosi odgovornost. On će predložiti sklapanje sporazuma o priznanju krivice sa tužilaštvom kako bi dobio blažu kaznu.

"Advokat je posavjetovao Mikija da ponude nagodbu, pošto je on očigledno počinio nasilje o čemu svjedoči video snimak. Ukoliko tužilaštvo i sud prihvate taj prijedlog, Đuričić bi mogao da svoju kaznu služi kod kuće u Kupinovu", otkriva naš izvor.


Da li će tužilaštvo prihvatiti nagodbu i dalje je neizvjesno s obzirom na to da je Đuričić i ranije hapšen zbog nasilničnog ponašanja.

"Prvi put priveden je 2014. godine poslije fudbalske utakmice u Kupinovu jer je povrijedio dvojicu policajaca. Nakon godinu dana od toga, u rijalitiju je fizički napao Ivana Gavrilovića zbog čega je osuđen uslovno. Zbog svega toga postoji mogućnost da tužilac odbije sporazum ili da predloži i neku strožiju kaznu, na primjer, efektivan zatvor", dodao je naš sagovornik.


Mi smo dan nakon Mikijevog hapšenja, posjetili njegovo rodno selo Kupinovo. U njegovoj kući nije bilo nikoga. Kako smo saznali, sestra mu radi u drugom selu, a otac Mirko je otišao u zatvor u Sremskoj Mitrovici da sinu odnese stvari, prenosi Kurir.

On je bio veoma ljut kada smo ga pozvali za komentar.

"Ne, ne, ne. Miki izlazi do petka. Okanite me se, vi ste lažovi, svašta pišete, neću ništa da vam pričam", rekao je Mirko i prekinuo vezu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.